B2B: – Denne håndballreisen skal vi være med på videre – ØIF Arendal
Eirik Thorsdal Andersen (f.v), Simen Aanjesen og Eirik Lindland Møller hos ECIT Normann & Øygarden AS har signert ny sølvsponsoravtale med ØIF Arendal.

B2B: – Denne håndballreisen skal vi være med på videre

Det står ikke på håndballinteressen på kontoret hos ECIT Normann & Øygarden AS. Daglig leder Eirik Thorsdahl Andersen sier den nye samarbeidsavtalen skal bidra til nye, stolte øyeblikk i Sparebanken Sør Amfi – og ikke minst nye muligheter for selskapet i ØIF Arendals B2B-nettverk.

Eirik Thorsdal Andersen (f.v), Simen Aanjesen og Daniel Lindland Møller hos ECIT Normann & Øygarden AS har signert ny sølvsponsoravtale med ØIF Arendal.

-Vi kjenner oss igjen i ØIF Arendals prestasjonskultur. Det å spille hverandre gode gjelder hos begge parter. Det snakkes mye håndball på kontoret. Vi er nok ikke de eneste som gleder seg til hallen igjen fylles opp med publikum, sier regnskapsrådgiver og tidligere ØIF Arendal-spiller Simen Aanjesen.

Regnskapsrådgiveren var selv en del av ØIF Arendal-eventyret frem til 2011. Nå er en en del av ECIT Normann & Øygarden AS.
-Personlig går det kaldt nedover ryggen, når jeg går inn i Sparebanken Sør Amfi og ser plakatene av spillerne henge på veggen. På kontoret er det rift om billettene, som vi får gjennom sponsoravtalen. Derfor var det aldri tvil om vi skulle fortsette som samarbeidspartner, sier daglig leder Eirik Thorsdahl Andersen.

Håndballby
Om regnskaps- og rådgivningselskapet har gjort pauserommet til en håndballbane vites ikke, men det mangler ikke på håndballinteresse i lokalene på Strømsbusletta. Aanjesen vokste opp i Nedeneshallen og var som nevnt selv med på ØIF Arendals eventyr frem til han trappet ned og satset på studier på UIA.
Daglig leder Eirik Thorsdahl Andersen er samboer med Grane-spiller Siri Aaserud. Hans svigerfar, Roar Aaserud, er en av lokalhåndballens største bidragsytere gjennom en mannsalder. Thorsdahl Andersen sitter også i styret i Grane Arendal, byens satsingsklubb på kvinnesiden.
– Programforpliktet?
-Det kan du si, humrer han før han fortsetter:
-Slik håndballbyen Arendal har vokst frem, har vel snart alle en svigerfar eller svigermor med tilknytning til enten ØIF Arendal eller noen av de andre håndballmiljøene i distriktet. Vi tror rett og slett på ØIF Arendals engasjement og forbildene, noe vi får bekreftet gjennom det brede, folkelige engasjementet klubben bidrar til. Dette betyr mye for distriktet og dette vil vi være med på videre. Vi kjenner oss også igjen i det kontinuerlige arbeidet med å være i utvikling. Dette er verdier vi deler, slår Thorsdahl Andersen fast.
Han trekker frem gleden det er å være en bidragsyter til at ØIF Arendal kan skape nye eventyr fremover.
– Nå venter vi bare på at sesongen skal komme i gang. Vi er med på laget, sier han tydelig engasjert.

Nordisk
ECIT Normann & Øygarden AS er en del av det børsnoterte ECIT – med rundt 2100 ansatte i Norden. Konsernet eier 51%, mens den resterende eierandelen eies lokalt. Eierskapsmodellen gjør at kontoret i Arendal kan tilpasse og spisse kompetansen lokalt. Sølvsponsoren har allerede benyttet seg av mulighetene i B2B-nettverket i regi av ØIF Arendal.
– Alle bedrifter trenger regnskapsrådgivning. Vårt mål er å bruke dette nettverket til å knytte nye kontakter og å utvide egen kundeportefølje. Vi ser muligheter, sier han og støttes av Simen Aanjesen.
For det er lite tvil om at ECIT Normann & Øygarden AS ikke er som alle andre regnskapskontor, men egen håndballbane på pauserommet har de altså ikke.
– Det får ØIF Arendal ta seg av, avslutter en fornøyd Eirik Thorsdahl Andersen.