Sponsorenes Mester 2021: Einar Johnsen – ØIF Arendal

Sponsorenes Mester 2021: Einar Johnsen

Det var adrenalin, det var prestisje og det var vinnerinstinkt. Men først og fremst var det utrolig inspirerende og fantastiske rammer hos Canvas Hove når sponsorene, med hjelp av spillerne, skulle kåret årets MESTER blant alle samarbeidspartnerne!

Fredag var sponsorene samlet til det første fysiske sponsortreffet siden pandemien stengte håndballen ned i mars 2020. Og det var til et sponsortreff bedre enn noe annet om vi skal dømme etter tilbakemeldingene.

– Canvas Hove er den ultimate plassen for lagbygging, med et vertskap som virkelig har erfaring og vet hva som skal til for å skape de beste rammer for god samhandling. Dette kan vi anbefale på det aller sterkeste, skryter ØIF Arendals daglige leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen.

Og har var langt i fra den eneste som var fornøyd.

Film fra arrangementet hos Canvas Hove

– Dette var utrolig morsomt. Vi kom tett på andre sponsorer og fikk en unik mulighet til å bli bedre kjent med noen av klubbens mange flotte spillere, skrøt Knut Handeland i Personalhuset med et eneste stort smil om munnen.

Og selv spillerne som måtte sette av tid i tøft program, ville ha mer.

– Dette var et fantastisk arrangement. Uten tvil det beste sponsortreff jeg noen gang har deltatt på, skryter klubbens nyankomne profil Magnus Søndenå. Det er tydelig at spillerne også syntes denne form for samhandling med sponsorer var inspirerende.

– Jeg har fått så mange hyggelige tilbakemeldinger, skryter styremedlem Reidar Christensen. Imponert over programmet som Canvas Hove har lagt opp for dagen.

Og han som stakk av med den store pokalen, det var ingen ringere enn Einar Johnsen! Pokalen som er en vandrepokal kan han ha på kontoret frem til neste år!