Fredag skal vi kåre Sponsorenes Mester! – ØIF Arendal

Fredag skal vi kåre Sponsorenes Mester!

Førstkommende fredag skal ØIF Arendal kåre Sponsorenes Mester etter inspirasjon fra den kjente TV-serien Mesternes Mester. Arrangementet skal være hos Canvas Hove. Med over 40 deltakere som skal konkurrere om den gjeve tittelen SPONSORENSE MESTER 2021. Det blir uhøytidelig lagbygging, gøy og moro, men som i alle konkurranser forventer vi også at konkurranseinstinktet vil få frem både adrenalin og mange morsomme situasjoner.

ØIF Arendal har lagt opp til et ambisiøst sponsorprogram for sesongen 2021/2022 nå som restriksjonene rundt pandemien er lettet. Og første aktivitet på dagsorden er en uhøytidelig, men allikevel svært så prestisjefull konkurranse hvor vinneren kan titulere seg som SPONSORENS MESTER i ett helt år!

Her er programinformasjon:

11.00 – 12.00
Vi fyller opp energi-lagrene med en skikkelig god lunsj og noe godt fredagsdrikke, samt litt nervøs mingling før vi går i gang!

12.00 – 12.30
Vi deler inn i lag/lagene blir litt kjente

12.30 – 15.30
Aktiviteter

15.30 – 16.00
Premieutdeling og litt å drikke til

Oppmøte blir ved aktivitetssenteret på Canvas Hove. Parkering ute ved den store parkeringsplassen. Alle må ha med seg/på seg «sporty» klær, herunder antrekk for å bade. Det er mulighet til å skifte og dusje ute på Hove.

Alle som ønsker transport, sender e-post til Per Carsten Michelsen (per@oifarendal.no)!

Tatiana Broman og Per Carsten Michelsen har planlagt mange spennende og morsomme øvelser til SPONSORENES MESTER 2021!