Snart klart for tidenes sponsortreff på Canvas Hove! – ØIF Arendal

Snart klart for tidenes sponsortreff på Canvas Hove!

Fredag den 10. september inviterer ØIF Arendal sammen med Canvas Hove til det vi håper skal bli tidenes sponsortreff i ØIF Arendal-regi! – Endelig skal vi få samlet de som gjør det mulig å drive topphåndball fra Arendal. Dette gleder vi oss til som små barn, skryter en svært glad og lettet daglig leder!

Det har vært svært begrenset med fysiske sponsortreff under koronaepedemien. Nå legger ØIF Arendal ingenting i mellom og inviterer sammen med Canvas Hove til tidenes sponsoraktivitet i ØIF Arendal-regi.

– Dette er bare helt fantastisk. Endelig skal vi få samhandle med de aktørene som gjør det mulig for oss å satse topphåndball fra Sørlandet og Arendal. Vi gleder oss som små unger gjør, ler arrangementssjef Per Carsten Michelsen.

Det er ikke akkurat kjedelige aktiviteter som ØIF Arendal og Canvas Hove legger opp til. Uten at det skal skremme noen fra å delta.

– Vi kan love at Ole (administrasjonssjefen, red.anm) og Bjørn-Gunnar (daglig leder, red.anm) klarer alle aktivitetene, så dette er skikkelig lavterskel. Det kommer nærmest med fryd når Per Carsten kan bruke sine kollegaer som illustrasjon for ikke å skremme vekk noen fra å delta.

– Det blir noen fysiske øvelser, men ingen hvor det handler om å springe langt, hoppe høyt eller løfte altfor tunge ting, ler han. Dessuten blir det også noen «tenke» øvelser hvor det å takle stress og tenke samtidig er «greia».

– De fleste har sikkert sett på Mesternes Mester, det er litt i den «ånden», men selvsagt ikke de mest fysisk krevende øvelsene, forklarer administrasjonsjefen Ole Aasen.

– Som sagt, Ole og Bjørn-Gunnar vil fint klare alle øvelsene, ler Per Carsten igjen.

– Og en skal heller ikke undervurdere effekten av slik «utenomfaglig» samhandling som en veldig god måte å bygge relasjoner som kan gi grunnlag for gode forretningsmuligheter på litt sikt, påpeker trioen.

ØIF Arendal setter opp buss både tur og retur. Den går fra Grimstad via Fevik og Arendal og ut til Hove. Ved påmelding skriver man seg på om man vil ha buss, så tar ØIF Arendal kontakt og avtaler tidspunkt og sted.

Her er programmet for arrangementet Sponsorenes Mester fredag 10. september:

11.00 – 12.00
Vi fyller opp energilagrene med en skikkelig god lunsj og noe å drikke, samt litt nervøs mingling før vi går i gang!
12.00 – 12.30
Vi deler inn i lag/lagene blir litt kjente
12.30 – 15.30
Aktiviteter
15.30 – 16.00
Premieutdeling og litt å drikke

Canvas Hove vil også komme med tilbud til alle deltakerne og de som ønsker å se på. Hyggelige priser på badstu, drikke, mat eller andre aktiviteter. Her kan deltakerne invitere ut venner, familie eller kollegaer etter aktiviteten. Og kanskje er det også noen som kommer ut for å se konkurransen – Sponsorenes Mester!

– Og vi kan love mange type premier. Store vandrepokaler og masse berømmelse innen mange forskjellige kategorier

Per Carsten, Ole og Bjørn-Gunnar

Egen påmelding blir sendt ut til sponsorene fredag 27. august.