B2B: 07000 Arendal & Grimstad Taxi er ny samarbeidspartner – ØIF Arendal

B2B: 07000 Arendal & Grimstad Taxi er ny samarbeidspartner

07000 Arendal&Grimstad Taxi ønskes velkommen inn i ØIF Arendals sponsorfamilie.

07000 Arendal & Grimstad Taxi og ØIF Arendal har funnet hverandre.

Avtalen ble skrevet under for kort tid tilbake. Markedsansvarlig Carl Fredrik Holst er fornøyd med å bli en del av ØIF Arendal-familien.
– Hva er årsaken og bakgrunnen til det ferske samarbeidet?
– Det er todelt. På den ene siden ønsker vi og støtte lokalsporten, og på den andre ønsker vi å komme enda tettere på lokalt næringsliv i regionen, og å være mer synlige i lokalmiljøet, sier markedsansvarlig Carl Fredrik Holst til oifarendal.no.

Relasjoner
Holst legger ikke skjul på at 07000 Arendal & Grimstad Taxi ønsker å bygge sterkere relasjoner inn mot lokalt næringsliv og kunder.
– Dette ønsker vi samtidig som vi støtter opp om lokalidretten og ØIF Arendal. Det er veldig spennende for oss å være med på reisen opp mot toppen, og bidra til å sette østre del av Agder enda sterkere på kartet, sier Holst om det treårige samarbeidet og avtalen som partene har inngått.
– For oss er det viktig å få med et bredt spekter av næringslivsaktører. Denne avtalen sikrer dette og vi er veldig fornøyd med at Holst og 07000 Arendal & Grimstad Taxi er kommet med på laget, sier daglig leder i ØIF Arendal Bjørn-Gunnar Bruun Hansen.

66 biler
07000 Arendal & Grimstad Taxi har lang erfaring med persontransport, og tilbyr i dag fleksible bestillingsløsninger med bl.a. døgnåpent sentralbord og appbestilling. I skrivende stund har taxi-selskapet 66 biler i flåten.
– Vi tilbyr også fakturaavtaler, faste oppdrag, og ikke minst hjelper til med særskilte behov som buss (opptil 16 pers), rullestol, og annen transport som har spesielle krav, sier Carl Fredrik Holst.
Og skulle det være tvil når behovet oppstår:
– Våre kunder kan nå oss via telefon (07000), epost, sosiale medier, og/eller app bestilling. I noen tilfeller har også noen resepsjoner rundt om i Agder egne 07000 bookingterminaler, avslutter Carl Fredrik Holst i 07000 Arendal & Grimstad Taxi.

Velkommen på laget – på veien mot toppen!