DELOITTE FORLENGER: – Nå må vi få kommet i gang med nye håndballfester igjen – ØIF Arendal

DELOITTE FORLENGER: – Nå må vi få kommet i gang med nye håndballfester igjen

Partner Siv Vøllestad Larsen i Deloitte er imponert over hva ØIF Arendal leverer både på og utenfor banen. – Dette eventyret ønsker vi å være med på videre, sier den håndballengasjerte næringslivslederen.

– Det er flere sterkt håndballinteresserte ansatte på våre kontorer. Å gå på kamp i Sparebanken Sør Amfi er ikke bare enn håndballkamp lenger – det er en opplevelse! Et slikt engasjement og eventyr vil vi være med på videre. Derfor har vi valgt å forlenge avtalen med ØIF Arendal. For oss er det viktig å bidra til lokalsamfunnet, men nå må vi få kommet i gang med nye håndballfester igjen, sier partner Siv Vøllestad Larsen etter at bronsesponsor-avtalen er signert og forlenget.

Siv Vøllestad Larsen, partner i Deloitte Sørlandet.

Totalleverandør
Deloitte er en totalleverandør av revisjon, advokat og konsulenttjenester.
– Vi kjenner det lokale næringslivet godt, og med vårt nasjonale og internasjonale Deloitte i ryggen er vi kapable til å finne de beste løsninger på utfordringer knyttet til våre fagfelt, forklarer hun.
Hun trekker frem at Deloitte Sørlandet har fire kontorer som betjener hele Agder.  
– Det samme gjør ØIF Arendal, som er hele Sørlandets lag. Derfor er vi trygge på at denne avtalen er god og utviklende for begge parter. Klubben betyr mye for hele Sørlandet, mener Vøllestad Larsen.

Profilering
Profileringen selskapet får på nasjonalt nivå, gjennom tv-sendte kamper, er også et pluss for Deloitte nasjonalt.
– At flere av kampene går på TV2 Sport og TV2 Play betyr også at verdien av sponsoratet øker, samt at Arendal og Sørlandet blir satt på kartet, sier hun videre.
Lokalt setter hun deltakelsen i ØIF Arendals B2B-nettverk høyt.
– Her møter vi eksisterende og potensielt nye kunder. Nettverket gir oss en fin anledning til å bli kjent med enda flere, slik at flere næringslivsaktører får kjennskap til våre tjenester. Dette er viktig for en aktør som oss, mener hun.
I september skal Deloitte ha kick-off som vi har valgt å legge til Arendal Herregaard, som også er en del av B2B-nettverket.
– En fin vinn-vinn sitasjon og et godt bilde på at man drar veksler på hverandre i nettverket.

Endelig
Hun legger ikke skjul på at hun og kollegene savner fellesskapet i Sparebanken Sør Amfi. Det begynner å bli en god stund siden Sparebanken Sør Amfi var fylt til randen uten restriksjoner å ta hensyn til.
– Jeg gleder meg stort til å komme inn i hallen igjen og kjenne på den gode følelsen. For det er følelser dette handler om. Nå må vi få kommet i gang, sier hun engasjert.
– Da tør du kanskje å tippe et resultat i serieåpningen mot Kristiansand på hjemmebane til onsdag?
– Det får nesten andre ta seg av, men vi må da slå Kristiansand, sier hun etter en liten tenkepause.