#LAGETBAK: Atle Moen – ØIF Arendal

#LAGETBAK: Atle Moen

Svermer, trommis og frivillig Atle Moen (42) er først ut i oifarendals.no nye serie #LAGETBAK gutta på parketten. Og hva tror du er Moens høydepunkt etter mange engasjerte år?

Atle Moen.

– Samholdet i Svermen, de gøye bussturene og ikke minst det romslige miljøet blant de frivillige som legger og rydder bort gulvet på kampdager. Det er derfor jeg følger laget og er glad i alle menneskene rundt laget. Det er mye latter i miljlet, smiler Atle Moen som har vært medlem i Svermen siden 2012 og vært med i det frivillige apparatet i klubben siden 2017.

Vokst opp
Moen har spilt håndball for Øyestad IF og har følgelig alltid vært ekstra interessert i håndball. Han forteller at lidenskapen for håndballen ikke bare ble utøvd i Nedeneshallen og nå i Sparebanken Sør Amfi, men at desember og januar i «alle år» har vært hellig for ham.
– EM og VM med damelandslaget og siden også herrene, sier Moen mens han gjør seg klar til å bli fotografert foran hans trofaste følgesvenn i Sparebanken Sør Amfi.
– Min jobb er å lage lyd ved hjelp av disse, smiler han og ser på trommene som utrolig nok fortsatt ser freshe ut etter noen tusen slag både i Sparebanken Sør Amfi og land og strand rundt.

Busstur for livet
Moen blir stille når han blir spurt om hvilke to høydepunkt han vil trekke frem mens han har vært lidenskapelig Svermer og ØIF Arendal-fan.
– To, sa du?
– Ja.
– Ja, vel da! Da vi sikret det andre seriegullet med uavgjort mot Fyllingen Bergen (nå Bergen) i 2015/2016-sesongen. Jeg var med i en bil som var fylt opp med ØIF Arendal-effekter og supportere. Vi kjørte til Bergen og fikk se seriemesterskapet som ble sikret live. Ufattelig stort, smiler han.
– Og det andre?
– Cupgullet i romjula 2014, men det er vanskelig å sette de to opp mot hverandre. Sånn egentlig, mener Atle Moen som nå har fått konkurranse fra unggutta i Det røde hjørnet.
– Strålende! Det blir bare enda mer trykk og mer stemning. Helt strålende! avslutter Atle Moen.

PS: Neste torsdag kommer andremann – eller kvinne – i denne spalten. Send oss gjerne ditt tips på hvem nettredaksjonen bør snakke med neste gang!