Scoret ti mål, men det ble for tøft mot ærverdig Oslo-lag – ØIF Arendal

Scoret ti mål, men det ble for tøft mot ærverdig Oslo-lag

Øyestad-rekruttene i 2.divisjon er i østerled i helgen. Lørdag ble det et knepent tap. I morgen venter rekruttene til en eliteseriekollega.

Henrik Øygarden og Marius Trøan Nilsen scoret begge ti mål mot Vålerenga lørdag ettermiddag, men det holdt likevel ikke i det som ble et knepent 29-27 tap.

KAMPFAKTA FINNER DU NEDERST I ARTIKKELEN.

Etter å ha spilt uavgjort mot Kenny Ekmans Herkules sist helg, var det en optimistisk gjeng som dro til Oslo denne helga for å møte Vålerenga lørdag. Klubben, som er best kjent for fotball og ishockey, lå i føringen mer eller mindre gjennom hele kampen. Da Sverre Asser satt inn 26-25 ti minutter før slutt, øynet Øyestad håp om poeng i Jordalhallen, men det erfarne hjemmelaget klarte å ri stormen og vant 29-27. Vålerenga ledet 17-15 til pause.
Unguttene har liten til å deppe over dagens knepne tap. I morgen venter Haslum 2, som har tre strake seire så langt denne sesongen.
Øyestad ligger på 7.plass på tabellen. Randesund leder.