– Vi vinner ikke når vi slipper inn over 30 mål – ØIF Arendal

– Vi vinner ikke når vi slipper inn over 30 mål

André Jørgensen Hofstøl og Luka Panza er skuffet over spillerens forsvarsspill etter kveldens høydramatiske tap mot Fjellhammer.

– Forsvarsspillet er ikke bra. Vi slipper inn over 30 mål. Det er ikke godt nok. Vi må gjøre noen justeringer frem til neste kamp, sier en ordknapp André Jørgensen Hofstøl i det som ble en severdig og høydramatisk kamp for de nesten 1500 på tribunen i kveld.

Aggressiv
– Vi er lite aggressive i forsvarsspillet. Når vi er aggressive, får vi redninger og ser bra ut. Når vi ikke er aggressive, scorer Fjellhammer. Det er for mye avstand mellom forsvarsspillerne våre, sier trener Luka Panza etter å ha fått kampen litt på avstand.
For det var liten tvil om at savnet etter både Frederik Børm (strekkskadet), Lars H. Jakobsen og Eirik Heia Pedersen i det defensive spillet var merkbart.
– Hvorfor ble ikke Børm satt innpå mot slutten?
– Han sliter med en strekk og hadde vi tatt sjansen på å sette ham inn kunne han raskt ha blitt skadet for flere enn en kamp. Nå håper vi han er klar til neste kamp, svarer Jørgensen Hofstøl til oifarendal.no.

Kommunikasjon
Panza trekker også frem kommunikasjonen bakover som mangelfull og dels avgjørende for at Fjellhammer oddsmessig overraskende kunne reise hjem med to poeng fra Arendal.
– Vi har ikke noe annet valg enn å jobbe med dette på treningene. Intensiteten, aggressiviteten og kommunikasjonen må bli bedre, sier han videre.
Kroaten fikk selv to minutters utvisning etter å ha vært litt for høylytt for dommernes smak da Sondre Paulsen ble liggende igjen uten å få straffekast mot slutten av kampen.
– Jeg var helt stille etter advarselen jeg fikk, men de mente noe annet. Jeg kan ikke få gjort noe med det nå, sier Panza.
– Så i etterklokskapens lys var det ingen undervurdering?
-Nei, vi var godt forberedt både taktisk og i inngangen til kampen. Vi var helt enkelt ikke aggressive nok, avslutter Luka Panza.