FOR DAUT: – Vi skal lage en stemning Norge ikke har sett før – ØIF Arendal

FOR DAUT: – Vi skal lage en stemning Norge ikke har sett før

Supportergrupperingen Det røde hjørnet har enorme ambisjoner på vegne av seg selv, lyden og stemningen i Sparebanken Sør Amfi fremover. Alt skal i taket. Nå er det for daut, mener talsperson Magnus Tveitdal Olsen.

-Vi vil lage ekte balkansk leven og vi skal lage liv på en helt annen måte enn som tidligere er gjort i norsk håndball, sier talsperson Magnus Tveitdal Olsen i supportergrupperingen som kaller seg Det røde hjørnet.

GOG-inspirert
For grupperingen som – ja, holder til i hjørnet bak det ene målet, har allerede markert seg i de to siste hjemmekampene mot henholdsvis Kolstad og Halden. Det er bare begynnelsen skal vi tro Tveitdal Olsen og resten av medlemmene i den voksende supportergruppa.
– Det røde hjørnet fant vi inspirasjon til hos supporterklubben til den danske toppklubben GOG, forteller Tveitdal Olsen. GOG er forøvrig en av klubbene ØIF-sjef André Jørgensen Hofstøl spilte for da han var aktiv.
Tveitdal Olsen er en typisk representant for den livlige gjengen ettersom de fleste medlemmene er født i 2003 og 2004. Mange av dem spiller for Øyestad IF Håndball sitt 2.divisjonslag, G18 eller G16-lag. Det er han og Oliver Trondal som sammen styrer den nye supportergrupperingen.
– Vi skal lage mer liv på for Arendals beste menn. Vi vil være med å lage liv sammen med alle unge håndballentusiaster i byen vår. Alle som vil er hjertelig velkommen, og det har allerede ballet seg på med nye medlemmer, forteller han til oifarendal.no

Konkurrent?
– Ser vi en konkurrent til Svermen?
– Ja, man kan vel se på det slik. Samtidig vil begge gruppene hjelpe hverandre med å lage enda mer og bedre tribuneliv, men vi skal som sagt lage liv på en helt annen måte enn det som tidligere er gjort i norsk håndball, gjentar han og fortsetter:
– Vi synes Svermen lager god lyd, men ikke på det nivået som vi ønsker. Sparebanken Sør Amfi skal være fortet til ØIF Arendal og lag som kommer hit skal frykte det som venter. Da må lydnivået opp enda et hakk. Den jobben tar vi gledelig på oss, sier han engasjert.
– Jeg bare elsker De røde hjørnet, har svermer Kari Sunde uttalt etter at de fikk konkurranse om å lage liv på tribunen fra den høydramatiske Kolstad-kampen for to uker siden.
Det er likevel et høydepunkt som trigger ekstra denne sesongen, og det kommer ikke til å gå stille for seg skal vi tro den nye grupperingens talsmann.
– Elverum til våren. Folk kan bare glede seg, smiler han.
– Folk kan bare glede seg, gjentar han og lar det hele henge i lufta.

Fjellhammer fredag
Men, det skjer en haug med saker og kamper før den tid kommer. I morgen kveld står Fjellhammer – som også er motstander i NM-semifinalen 11. november, for tur i Sparebanken Sør Amfi klokken 18. Det røde hjørnet har stemmebåndene klare til generalprøven.
– Vi har bare fått positive kommentarer så langt. De fleste har vel registrert oss allerede, men det vi har vist så langt er kun begynnelsen, lover han.
For lyden og stemningen skal opp allerede i morgen. Ekstra høyt blir det når Magnus Søndenå, Jørg William Fiala Gjermundnes og den danske granittblokka Frederik Børm viser seg frem.
– Vi har våre favoritter, utvilsomt. Sander og Sondre ligger også høyt oppe på den lista.
– Hva må man ha på seg om man vil stå sammen med dere?
– En rød drakt, genser eller t-skjorte.

Stay tuned.