TV2:– Da jeg så Eriksen falle, tenkte jeg «fy faen, så heldig jeg er» – ØIF Arendal
Magnus Tveitdal Olsen

TV2:– Da jeg så Eriksen falle, tenkte jeg «fy faen, så heldig jeg er»

I helgen ble det stille i hele idrettsverden da Danmarks stjernespiller Christian Eriksen kollapset mot Finland i fotball-EM. I Arendal satt Magnus Tveitdal Olsen og gjenopplevde de sterke minnene fra 2016. Det skriver TV2 Sporten i kveld.

Magnus Tveitdal Olsen viser seg frem i ØIF Arendal om dagen. Selv fikk han hjertestans i 2016. I helgen fulgte han med vonde følelser Christian Eriksens kamp i EM i fotball.

Link til TV2 Sportens sak i kveld, finner du lenger ned på siden.

– Da jeg så Eriksen falle, tenkte jeg «fy faen, så heldig jeg er, sier Tveitdal Olsen til TV2 Sporten idag.

Magnus Tveitdal Olsen, sykehus 2016. Foto: Privat

Ifølge TV2 satt målvaktstalentet hjemme i stua og så den svært så dramatiske hendelsen på tv fra Parken i København. Han ble selv sannsynligvis reddet av snare voksne og hjertestarteren i Sparebanken Sør Amfi for fem år siden.
– Da jeg så Eriksen falle, så tenkte jeg: Var det slik det så ut med meg også? Var det så ekkelt for alle som så meg?

Christian Eriksens tilstand er som kjent stabil, men bildene ga Tveitdal Olsen minner til hans egen hjertestans i 2016. Det er ikke klart om Eriksen kommer tilbake på fotballbanen etter den dramatiske hendelsen som lammet hele fotball-verden – og flere til, i helgen.
– Jeg tenkte videre: Fy faen så heldig jeg er, sier Olsen, ifølge TV2 Sporten.

Du kan lese hele saken på TV2 Sporten her – og Magnus egen historie om veien fra hjertestans for fem år siden og frem til han nå prøver å stoppe skuddene i oppkjøringen i ØIF Arendal frem til ferien.

Kveldens sak på TV2 Sporten:
https://www.tv2.no/sport/14060208/