Øyestads G14 til topps i Oslo – igjen! – ØIF Arendal

Øyestads G14 til topps i Oslo – igjen!

Like sikkert som at håndballjentene bruker desember til sine mesterskap, har det blitt tradisjon for Øyestad G14 å reise til Langhus julecup for å "valse" over Oslo-lagene. De unge talentene fra Arendal klarte det jentene ikke klarte denne gangen - de gikk til topps!

Det var kjente håndballklubber som Øyestads gutter valset opp med. I puljespillet møtte arendalittene først Vestre Bærum (13-6 seier), deretter ventet arrangøren Langhus (seier 12-10) og Haslum (tap 9-11). Dermed bar det inn i utslagsspill som nummer 2 i pulja. Haslum var puljevinnere.

Akkurat det virket til å være en ekstra inspirasjon for «våre» karer. I åttendedelsfinalen var det telemarkingene fra Urædd dette gikk utover. De ble slått hele 16-6. Og i kvartfinalen ventet LFH09. Og selv om sluttresultatet ble greit med 4-målsseier 13-9, så var begge lagene i føringen flere ganger i kampen.

Talentene i svart og rødt hadde nå fått los på noe stort. Og i semifinalen viste de besluttsomt spill og var i føringen absolutt hele kampen mot Vestby HK. Til slutt stod det 16-11 og både spillere og foreldre kunne feire finaleplass for andre året på rad!

I finalen ventet puljevinner Haslum. Eliteseriekollegaene hadde allerede slått sørlendingene en gang i turneringen, så det var spente karer som entret banen.

Denne gangen gikk det ingen av Øyestad-gutta som ville reise tilbake til Sørlandet uten den største pokalen i bilen. De mobiliserte alt de var klar for og det medførte ledelse kampen igjennom. Til slutt var det en solid seier 22-17. Og nok engang hadde gutta født i 2004 vist at det ikke var grunn til å møte Oslo-lagene med altfor stor respekt. Vi er jammen gode til å spille yngre håndball i Arendal også! Om noen var i tvil!

Følgende spillere deltok i Langhus Julecup:

Følgende spillere deltok:
Magnus Tveitdal Olsen
Kristian Byholt Gundersen
Simen Sveinungsen
Mathias Tveitdal Olsen
Martin Øygarden
Christoffer Vørner
Henning Parnes Horrisland
Mathias Wahlstrøm
Sebastian Løvlie Simonsen
Oskar Røyneland
Olav Søftestad
William Paul
Tobias Svensson
Ask Brekka
Trenere:
Cathrine Madsen
Jan Erik Olsen