CC Cowboys 19.mars 2022: – Vi gir oss aldri. Vi er CC Cowboys! – ØIF Arendal

CC Cowboys 19.mars 2022: – Vi gir oss aldri. Vi er CC Cowboys!

Et av landets mest historiske band fylte 30 år i fjor. 19. mars 2022 står de på scenen i Sparebanken Sør Amfi.

CC Cowboys står på scenen i Sparebanken Sør Amfi 19. mars 2022.

Nå skal ikonene stå på scenen i Sparebanken Sør Amfi 19. mars, takket være et fremtidsrettet samarbeid mellom Canal Street og ØIF Arendal. Hver for seg har festival- og konsertarrangøren Canal Street og toppklubben i håndball levert opplevelser i to ulike sjangre i en årrekke. Nå skal Canal Street og ØIF Arendal stå sammen. Bandet som skal levere varene er CC Cowboys.

CC Cowboys har siden starten vært en oppvisning i utholdenhet, kontinuitet, arbeidsvilje og spilleglede. Mottoet til bandet har vært: «Bli ved din lest, enten du er skomaker eller spiller i band. Vær tålmodig, vær arbeidsom. Vær trofast mot deg selv og ditt publikum».
Deres første album, Blodsbrødre, solgte 90 000 eksemplarer, og singelen «Harry» solgte 20 000 selv. Den ble samtidig en landeplage og en låt enormt mange fortsatt har et sterkt forhold til.

CC Cowboys har levert slagere og landeplager i tretti år. Ingen blir vel overrasket om Harry dukker opp i Sparebanken Sør Amfi 19. mars 2022.

Bandet hadde et opphold mellom 1998 til 2001, men kom da tilbake med en ny besetning bestående med de da ferske medlemmene Jørn Christensen og Per Vestaby. Med nye lagkamerater, fortsatte Magnus Grønneberg og Agne Sæther å bygge opp CC Cowboys til å bli ett av Norges mest populære og hardtarbeidende band, som i dag kan se tilbake på en katalog bestående av 12 studioalbum, i tillegg til et par livealbum og samlealbum.

Senest ut var 2018s Perfekt normal, som blant annet ble omtalt som «overraskende vital fra Fredrikstads svar på Rolling Stones» av Dagbladet.
Etter å ha turnert uten å ha tatt en pust i bakken i over 15 år, ble 2019 et velfortjent hvileår for bandet. Et år som ble brukt til å stoppe opp og ta innover seg hvor de har vært, hva de har gjort, få hverandre litt på avstand, og jobbe med nye idéer. 2020 skulle være året for å feire både seg selv og sitt virke, og fansen som har vært med på ferden deres så langt. Selv om planen om nærmere 50 konserter måtte utsettes, ble det sluppet en stor boks med alle studioalbum, samt et livealbum fra studioet deres i Halden.

Sammen med livemedlemmene Kyrre Fritzner og Eirik Tovsrud Knutsen, ser de fram til en rekke
konserter som er satt opp rundt om i landet i 2022. Hver kveld kommer til å bli intet mindre enn
magisk, og gutta er mer enn klare for det hele.

19. mars står CC Cowboys på scenen i Sparebanken Sør Amfi. Billetter til konserten blir lagt ut i ØIF-appen og på nettsiden i løpet av kvelden! Følg med!