– Ekstra deilig å vise seg frem – ØIF Arendal

– Ekstra deilig å vise seg frem

Det var i allefall en spiller med tilknytning til Arendal som var fornøyd fredag kveld. Det var tidligere ØIF-spiller Hermann Gjekstad, som leverte en god kamp for Fjellhammer.

Tidligere ØIF-spiller Hermann Gjekstad kunne smile ekstra bredt i kveld. Hans far, Vipers-trener Ole Gustav Gjekstad til høyre.


– Det blir middag på ham nå. Han spilte en god kamp, sier Hermann Gjekstads far, Vipers-trener Ole Gustav Gjekstad til oifarendal.no

Fem mål
For sønn Gjekstad var spent før kveldens kamp mot gamle lagkamerater i Sparebanken Sør Amfi. Han var naturligvis en fornøyd herremann etter kampslutt ettersom hans Fjellhammer vant 31-29. Gjekstad scoret fem mål i Sparebanken Sør Amfi. Flere av dem var noen perler fra kanten.
– Det er selvsagt ekstra deilig å vise meg frem her i Arendal. Det har vært mye snakk om denne kampen. Derfor er det greit å dra inn to poeng, sier Gjekstad.

Han mener ØIF Arendal passer Fjellhammer bra. Sist sesong ble det uavgjort i Sparebanken Sør Amfi, mens ØIF Arendal vant i sesongoppkjøringen. I kveld var det gjestene fra Fjellhammer og Gjekstads tur.
– De setter høyt tempo, noe som passer oss bra. Det er også en morsom arena å spille i og publikum laget god stemning. Gøy å være tilbake og selvsagt ekstra gøy å vinne, avslutter Hermann Gjekstad.

11. november blir det som kjent en ny kamp mellom de to lagene. Da er Fjellhammer vertskap når semifinalen i NM spilles. Vinneren skal til Oslo Spektrum.