-Katastrofe! mente Jurisic, men hvem var best på børsen? – ØIF Arendal

-Katastrofe! mente Jurisic, men hvem var best på børsen?

Selv om det ble tap 29-31 mot Fjellhammer, blir det delt ut børspoeng. Sjekk hvem!

Kristijan Jurisic var ikke nådig etter kampen.

– Katastrofe! Slik oppsummerte ØIF Arendals målvakt, Kristijan Jurisic, tomålstapet mot Fjellhammer i en kamp hvor forsvarsspillet var under enhver kritikk. ØIF tapte 31-29 etter at de ledet 15-14 ved pause. Men, hvem var best på børsen?

ØIFs beste spiller var utvilsomt Mario Matic. Han ble ØIFs toppscorer med åtte mål, og var som vanlig servitør. Men mot slutten av kampen kom også bommene tett fra medspillerne. Selv straffekast greide ikke ØIF å score på mot slutten.

Kristijan Jurisic holdt ØIF inne i kampen midtveis i andre omgang med fem strålende redninger, men hans forsvarskolleger greide ikke å stå i mot et heltent Fjellhammer-lag mot slutten.

Mario Matic får 5 poeng på spillerbørsen. Sander Simonsen gjorde få feil og får 3 poeng på børsen. Kristijan Jurisic belønnes med 2 poeng og Jørg William Fiala Gjermundnes får det siste poenget.

Dagens jury bestod av Oddvar Paulsen, Øystein Krogstad, Ingrid Sunde og Tore Abrahamsen.