B2B: – Det er imponerende hva ØIF Arendal har oppnådd av resultater – ØIF Arendal

B2B: – Det er imponerende hva ØIF Arendal har oppnådd av resultater

Advokatkontoret Hald & Co signerte nylig en samarbeidsavtale med ØIF Arendal. Det gleder både partner og advokat Glenn Vidar Heia og ØIF Arendals daglige leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen.

– Først og fremst ser vi på sponsoratet som en flott anledning til å være med å bidra til at et av Norges beste håndballag fortsatt skal være det! Det er imponerende hva ØIF Arendal har oppnådd av resultater de siste årene og at man har klart å være stabile blant topp fem i norsk herrehåndball. Vi legger også godt merke til at ØIF Arendal bidrar positivt i lokalmiljøet på flere områder, sier advokat og partner Glenn Vidar Heia til oifarendal.no i forbindelse med re-signeringen.

Kommersielt
Heia trekker blant annet frem klubbens B2B-miljø som viktig for advokatkontorets kommersielle perspektiv i avtalen.
– Ut fra et kommersielt perspektiv tilbyr ØIF Arendal et solid opplegg for sine sponsorer. De har et stort sponsornettverk som man nå får være en del av samtidig som man også bidrar til at klubben får de økonomiske forutsetningene for å lykkes videre. ØIF Arendal har en flott ramme rundt sponsornettverket og det gir flere muligheter til å bli kjent med spennende næringslivsaktører som vi kanskje ellers ikke ville ha møtt. Det gir Hald & Co en større kontaktflate og flere muligheter for potensielle oppdrag. Det er viktig for at vi fortsatt skal kunne utvikle oss og være blant de største advokatfirmaene på Sørlandet, påpeker Glenn Vidar Heia.

Ambisjoner
Daglig leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen er fornøyd med å ha det velrenommerte advokatkontoret på laget i årene fremover. Han gleder seg over Glenn Vidar Heias tanker om sponsornettverket og mulighetene Hald & Co ser i dette.
– Det er nettopp dette B2B-nettverket skal være og det gleder oss at våre samarbeidspartnere ser og opplever en kommersiell nytte av engasjementet deres, sier Bruun Hansen.
Sist fredag ble det offentliggjort at børsnoterte Arendals Fossekompani er ny hovedsponsor i ØIF Arendal.
– Det skjer mye positivt om dagen. Næringslivet i regionen er offensive og vi møter mye velvilje når vi presenterer klubbens planer enten i møte med potensielle og nye samarbeidspartnere som Hald & co, eller når vi re-forhandler med aktører som allerede er med på laget. Den ferske avtalen med Hald & Co er et godt bilde på klimaet i sponsormarkedet om dagen, illustrerer Bruun Hansen.
– Og hva ser du i glasskula i 2025?
– Om fire år har ØIF Arendal vunnet serien igjen og kapret Champions League-billetten fra Elverum – eller Kolstad, avslutter partner og advokat Glenn Vidar Heia i advokatkontoret Hald & co.

Det er ambisjoner og fremtidstro vi liker. Vi ønsker Hald & Co velkommen med på laget!