– Når detaljene faller på plass, blir plutselig alt så mye bedre – ØIF Arendal

– Når detaljene faller på plass, blir plutselig alt så mye bedre

Det er årsaken til at ØIF Arendal leverer årsbeste i kveld. Det mener Olaf R. Hoffstad som endelig fikk løpe igjen!

Magnus Søndenå (t.v) og Olaf R. Hoffstad var begge i farta mot Bækkelaget i kveld. Hoffstad løp inn syv mål. Arkivfoto.

– All honnør til Fjellhammer forrige helg, men vi gjør mye feil i den kampen. Alt var likevel ikke helsvart i den kampen, selv om vi tapte. Det er ofte ikke så mye som skiller fiasko fra suksess – eller motsatt. I dag var de små detaljene på plass, og da løsner alt for alvor og alt blir mye bedre. Da får vi løpt og spilt vårt eget spill. Deilig å få løpt på denne måten igjen, mener Hoffstad som storkoste seg i Nordstrand Arena søndag kveld.

Olaf R. Hoffstad (t.v) løp inn syv mål mot Bækkelaget søndag kveld. Til høyre står servitør og hovmester Mario Matic.

Løp inn syv
For vestfoldingen og resten av ØIF Arendal-spillerne satt standarden defensivt. Det som kom gjennom ØIF-muren tok Kristijan Jurisic seg av. Dermed var det bare å løpe så mye og raskt Mizuno-skoene tålte i Oslo. Hoffstad løp inn syv mål, mens han i andre omgang overlot løpingen til unggutten Fredrik Venemyr. Han kvitterte med å sette inn ytterligere fire fra samme posisjon.
– Jeg fikk løpt mye før pause. Det var deilig og spesielt når det defensive fungerer. Jeg har savnet dette spillet litt og derfor er det selvsagt ekstra deilig når det fungerer. I dag var detaljene på plass og det er nok et resultat av ei god treningsuke og gode forberedelser inn mot matchen. Det er deilig når vi gjennomfører det vi snakket om på forhånd, mener Olaf Hoffstad.
Nå kan Hoffstad og ØIF Arendal forberede seg ekstra lenge til neste kamp. Torsdag 11. november venter Fjellhammer til dyst i semifinalen i NM.
– Det skal revansjeres, avslutter en av kveldens blideste ØIF Arendal-spillere overfor oifarendal.no.