– Vi fikk slått et stort hull på dem i førsteomgang – ØIF Arendal

– Vi fikk slått et stort hull på dem i førsteomgang

Forsvarsgeneral Frederik Børm viste hvorfor han ble hentet til ØIF Arendal i sommer da Bækkelaget ble knust 40-22 søndag kveld. Dansken gleder seg også over unguttas bidrag i andre omgang.

Frederik Venemyr og Frederik Børm har to ulike roller i ØIF Arendal. Mot Bækkelaget fikk begge vist seg frem i sine respektive roller.

-Det var mange ting som gikk vår vei i kveld, smiler en strålende fornøyd Frederik Børm til oifarendal.no like etter kampslutt i Nordstrand Arena i kveld.

For forsvarsgeneral har helt rett; det var mange ting som gikk ØIF Arendals vei mot Bækkelaget i kveld.
– Bækkelaget følger godt i begynnelsen av kampen, men vi får slått et stort hull på dem innen første omgang er over. Siden så vi oss ikke tilbake. Jeg synes hele laget gjør en bra prestasjon i dag, mener Børm som viste hvorfor han ble hentet til klubben i sommer. Oppdrag: Forsvarsgeneral!

Viktig
Den rollen har han vist seg verdig gjennom hele høsten, men mot Fjellhammer i sist seriekamp var han tvungen til å se laget sitt fra sidelinjen. Det endte med et forsmedelig tap i det som da var en hjemmearena rigget for fest med nær 1500 tilskuere på tribunen. I Nordstrand Arena var det ikke like god hjemmestemning, men for ØIF-gutta hadde ikke det tydeligvis mye å si.
– Alle byr på seg selv, kjemper for hverandre og da blir det en hyggelig fornøyelse, sier Børm som også trekker frem de tilreisende fra Svermen som viktigte i Oslo.
– Det var en fornøyelse å se og høre dem i hallen i dag. Imponerende, mener Børm som mener ØIF Arendal gjorde det som var avtalt på forhånd. Hverken mer eller mindre.
– Vi spilte vårt spill og da er vi bra. Alle bidrar og dermed løfter vi hverandre, fastslår Børm som ikke bare var solid bakover men også bidro med fem mål fremover.

Fin opplevelse
I andreomgang fikk Frederik U. Venemyr tillitt på venstrekanten. Han kvitterte med fire scoringer etter hvilen og var naturligvis fornøyd med lagkamerat Børm, laget og egen innsats.
– Veldig gøy å få lov til å være med så mye som jeg fikk i kveld, og ikke minst moro å vinne med så mange mål, sier Venemyr som skryter av lagkameratenes evne til å gjøre ham god.
– De andre er veldig gode til å spille meg opp. En deilig opplevelse, smiler Frederik U. Venemyr.