TYDELIG:- Jeg har et krystallklart budskap – ØIF Arendal

TYDELIG:- Jeg har et krystallklart budskap

Når ØIF Arendal møter Bækkelaget søndag kveld har sjefen et klart budskap.

André Jørgensen Hofstøl maner vinneskallene til å vise seg frem mot Bækkelaget. Det er også gode sjanser for at forsvarsgeneral Frederik Børm blir klar til dyst etter ikke å ha vært på banen mot Fjellhammer sist.

-Vinnerskallene må vise seg frem. Hverken mer eller mindre, krever André Jørgensen Hofstøl av egne spillere i søndagens bortekamp mot Bækkelaget.

Evaluert
For det er liten tvil om at det har vært en tung uke etter det overraskende tapet hjemme for Fjellhammer sist fredag. Den interne evalueringen i spillermøter og på treningsfeltet har vært nødvendig ærlig. For det blir ikke medaljer av slike kamper og prestasjoner som ble vist mot Fjellhammer sist.
– Defintivt ikke. Derfor har vi også hatt noen ærlige, gode runder i gruppa. Forsvarsspillet var under pari mot Fjellhammer og det kan ikke gjenta seg mot Bækkelaget eller noen andre lag for den saks skyld. Bækkelaget er et godt lag som alltid skaper trøbbel. Historisk sett har det alltid vært tøft i Oslo og det blir ikke noe mindre tøft i morgen, spår Jørgensen Hofstøl som trekker frem Bækkelagets evne til stadig få frem solide toppspillere hver sesong.
Han sikter til blant andre Trym Korperud Johnsen som har satt inn 51 mål og nest flest i Rema 1000-ligaen så langt.

Bedre
I den amputerte 2020/2021-sesongen endte tilsvarende oppgjør 23-23 i Nordstrand Arena.
– Vi skal opp mot et lag som er enda bedre enn Fjellhammer. Om vi ikke spiller på vårt beste, blir det heller ingen poeng med hjem fra Oslo, sier han videre.
Forsvarsgeneral Frederik Børm er tilbake der han hører hjemme etter å ha slitt med en lei strekk den siste tiden, på banen med hans engasjement og rolle som forsvarsgeneral. Gledelig er det at Eirik Heia Pedersen også blir med til Oslo.
– Slik uka har vært frem til nå, ser det bedre ut defensivt. Det er der nøkkelen ligger, slik som i de fleste andre kamper. Vi må også være mentalt riktig skrudd på når kampen går inn i den avgjørende fasen. Det blir steintøft i Oslo, men vinnerskallene må vise seg. Etter at vi fikk snakket ut og evaluert sist kamp, har uka vært positiv. Det er en sulten spillergruppe som vil vise seg fra en helt annen side. Treningsuka har vært god, avslutter André Jørgensen Hofstøl.

ØIF Arendal ligger på 4.plass før søndagens kamp med 11 poeng, mens Bækkelaget ligger plassen bak med 10 poeng.