Rødt kort og en avgjørende redning i siste sekund

Det ble som vanlig dramatisk i kveldens serierunde. I Bærum ble det dramatisk med rødt kort og en avgjørende redning i siste sekund. I Kristiansand ble det derimot lite spenning.

Illustrasjonsfoto. Arkivbilde.

– Det er så jævla motgang at jeg ikke kan få sagt det, var Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsnos følelsesladede reaksjon og oppsummring på Direktesports sending mellom Haslum og Bergen i kveld.
Det er ikke vanskelig å forstå Skarpsnos kraftige frustrasjon, for bæringene ledet 32-29 med drøye fire minutter igjen på tavla. Haslum har slitt kraftig i begynnelsen av årets sesong, og hadde lenge kampen i sin hule hånd.
Da minuttet gjenstod fikk Bergens Sebastian W. Mossestad rødt kort, men Haslum bommet alene med Bergens målvakt i det følgende angrepet.

Bergen fikk da en siste sjanse til å ta med seg begge poengene med hjem til Bergen, men bæringens erfarne målvakt Trond Tjemsland reddet Bergens forsøk fra seks meter i siste sekund. Dermed endte kampen 32-32.
Bergens Jens Dolberg Plougstrup satt inn syv mål for Bergen, mens Benjamin Hallgren satt inn åtte for hjemmelaget Haslum.

Kolstad-seier
Kolstad måtte melde avbud til søndagens Rema 1000-liga kamp borte mot Kristiansand grunnet sykdom i troppen. Dermed ble kampen spilt i kveld, men det så ikke ut til å påvirke Kolstad i særlig grad i Aquarama i kveld. Trønderne tok kommandoen fra start og ledet hele 17-9 halvveis. Ved full tid sto det 32-26 til Kolstad.
Dermed endte trønderne kristiansandernes gode flyt de siste kampene. Gabriel Setterblom var som vanlig solid for Kolstad med åtte mål fremover, mens evigunge Victor Skillhammar satt inn syv mål for Kristiansand.

PS: ØIF Arendal gjester Bækkelaget kommende søndag.