Scoret 46 (!) mål i gruppespillet – ØIF Arendal

Scoret 46 (!) mål i gruppespillet

Det ble målrikt i EHF European League-kampen mellom danske GOG og finske Cocks i kveld.

At lag scorer over 40 mål i internasjonal håndball er ikke lenger oppsiktsvekkende, men når man nærmer seg 50 mål på toppnivå vekker det derimot oppsikt. Det var nettopp dette det danske laget gjorde i gruppespillskampen i EHF European League mot Cocks i kveld. Torbjørn S. Bergerud og GOG vant hele 46-30 (!) mot de finske mesterne, men det var ikke kometen Mathias Gidsel som ble mestscorende for danskene i kveld.
Det var en annen høyreback, 20-åringen Emil Wernsdorf Madsen, som fikk sin ordentlige debut på den internasjonale scene. Den danske unggutten satt inn nesten en tredel av GOG sine mål. Han stoppet ikke før han havnet på 15 mål i Gudmehallen. GOG ledet hele 22-14 til pause mot finnene.

ØIF Arendals overmenn i kvalifiseringen, franske PAUC, tapte 31-27 mot SC Magdeburg. Tyskerne gjester som kjent Arendal i midten av august når Skarpnes Invitational kastes i gang.

I morgen onsdag og torsdag byttes EHF European League ut med Champions League.