Forsvarsgeneralen på plass igjen – ØIF Arendal

Forsvarsgeneralen på plass igjen

Etter å ha sittet på benken i hele kampen mot Fjellhammer, melder forsvarsgeneralen seg til tjeneste mot Bækkelaget søndag. Eirik Heia Pedersen er også klar til dyst igjen.

André Jørgensen Hofstøl får både Frederik Børm (bildet) og Eirik Heia Pedersen tilbake mot Bækkelaget i morgen.

– At vi tapte mot Fjellhammer betyr ikke at vi ikke stadig er et godt lag. Vi har trent godt og forberedt oss som vanlig denne uka, sier Frederik Børm som sårt savnet i midtforsvaret forrige fredag.

Høgda
For søndagens kamp mot vertene fra «Høgda» blir ingen enkel match. Oslo-laget ligger poenget bak ØIF Arendal på tabellen, selv om deres mangeårige toppscorer Emil Sundal har glimret med sitt fravær grunnet skader i flere kamper.
– Det som skal til for at vi skal vinne er at vi spiller som et lag. Vi er et bra lag og skal sørge for at vi gjør hverandre gode. Det er det håndball handler om, sier Frederik Børm til oifarendal.no.
Og bedre blir man garantert når krumtapper som Børm igjen blir å se på banen. En lei strekk var årsaken til at den danske betongmannen ble nødt til å sitte på benken gjennom hele kampen forrige fredag. Trenerkollegene André Jørgensen Hofstøl og Luka Panza turte ikke å sjanse med Børms hele forrige fredag, men nå er han klar.
– Jeg er klar til å gjøre det som behøves på søndag, bekrefter Børm til oifarendal.no fredag kveld.

Veteran
Klubbveteran Eirik Heia Pedersen er også tilbake i troppen, etter å ha vært utilgjengelig sist. Børm legger ikke skjul på at det er viktig at troppens mer erfarne spillere går foran for å snu de heller overraskende poengtapene de siste ukene.
– Det er alltid viktig at vi går foran, men heldigvis er det mange som støtter oss både på og utenfor banen. Den kombinasjonen gir tro på egne evner som lag, avslutter forsvarsgeneral Frederik Børm før morgendagens match mot Bækkelaget i Nordsstrand Arena.

Søndagens kamp har avkast klokken 17 og kan ses på Direktesport.