BØRSEN: – I dag var det ikke tvil om hvem som fikk full pott – ØIF Arendal
logo

BØRSEN: – I dag var det ikke tvil om hvem som fikk full pott

ØIF Arendal holdt lekestue med Bækkelaget og ga seg ikke før de hadde scoret 40 mål i Nordstrandshallen.

Anført av en revansjelysten Mario Matic etter det forsmedelige tapet for Fjellhammer i forrige uke, ydmyket gjestene BSK. ØIF Arendal vant 40-22, etter at det sto 21-13 til pause. Årsbeste av ØIF var det mange som mente etter utklassingen av gultrøyene.

Olaf R. Hoffstad (t.v) og Mario Matic var to fornøyde herrer etter kveldens nedsabling av Bækkelaget i Oslo.

Mario Matic er så absolutt formspilleren i ØIF Arendal for tiden. Det var han som ledet an i leken mot BSK. Fem mål scoret han og han hadde ti assister. Det resulterte i 5 poeng på ØIFs egen spillerbørs. – Vi spilte godt i forsvar og hadde Kristjan Jurisic bakerst. Slik forklarte kampens gigant til Håndball-TV hvorfor ØIF utklasset BSK etter kampen.

Kristijan Jurisic leverte en sterk kamp mellom stengene og får 3 poeng på spillerbørsen.

Olaf Hoffstad ble ØIFs toppscorer med 7 mål og får 2 poeng på børsen.

På motsatt kant spilte Sander Simonsen en flott kamp både i forsvar og angrep. Sander som scoret fire mål, får ett poeng.

I hver eliteseriekamp gis det alltid 5 poeng til beste ØIF-Arendal-spiller, 3 poeng til den nest beste, 2 poeng til nummer 3 og 1 poeng til nummer 4. Juryen består av Ingrid Sunde, Tore Abrahamsen og Oddvar Paulsen.