Strand Hotel Fevik ny partner i ØIF Arendal – ØIF Arendal

Strand Hotel Fevik ny partner i ØIF Arendal

Det ærverdige badehotellet, fristedet og et av landets flotteste hoteller ønskes velkommen som partner i ØIF Arendal.

Hotellsjef Anja Beisland hos Strand Hotel Fevik signerer avtalen med ØIF Arendal

-Vi synes det er gøy å støtte opp om lokalidretten. Jerv og Express har vi sponset i mange år, men nå ser vi østover mot Arendal. Da er ØIF Arendal en naturlig klubb for oss å støtte opp om, sier hotellsjef Anja Beisland.

Badehotell og feriefølelse
Helt siden 1937 har Strand Hotel Fevik fremstått som et eksotisk fristed i skjærgården. Hotellet drives med et lidenskapelig engasjement tilpasset vår tids krav til velvære og standard. Strand Hotel Fevik er et badehotell i kraft av sin plassering i skjærgården. Beliggenheten er velkjent. Hotellet har den senere tid satset på matopplevelsene, noe som har gitt og gir mange fornøyde gjester enten man er på ferie, kurs, konferanse eller er gjest i bryllup eller høytideligheter.
– Vi mener selv å ha et veldig godt produkt. At vi er et klassisk badehotell har vi hatt stor suksess med, både for lokale og tilreisende. Vi har stor pågang fra lokale gjester som ønsker å finne feriefølelsen med et opphold hos oss også utenom sommersesongen. Et fristed, mener hotellsjefen.

Nettverk
Beisland trekker frem ØIF Arendals B2B-nettverk som nyttig for hotellet. Hun beskriver nettverket som spennende.
– Et godt og aktivt nettverk kan gi oss nye kontakter blant annet med tanke på våre kurs- og konferansemuligheter. Slike fora er vinn-vinn for begge parter. Vi gleder oss til å synliggjøre våre muligheter i nettverket, sier Beisland videre.
– Og hvem er deres ØIF Arendal-favoritt?
– Hele laget! Avslutter hotellsjef Anja Beisland.

Strand Hotel Fevik er en del av Classic Norway Hotels, som er en hotellkjede som består av noen av Norges mest sjarmerende hotell og rorbuer. Der er totalt 21 hotell fra Fevik i Sør til Lofoten i Nord. Strand Hotel Fevik byr også på Sørlandets flotteste bankettsal med utsikt til havet og skjærgården.

Sjekk ut https://www.classicnorway.no/hotell/strand-hotel-fevik/