B2B: Kroken Kristiansand ny partner i ØIF-familien – ØIF Arendal

B2B: Kroken Kristiansand ny partner i ØIF-familien

Bobil-og campingvogn-forhandler Kroken Kristiansand ruller inn som ny ØIF-partner. Daglig leder Vemund Hansen sier avtalen skal bidra til å gi den anerkjente forhandleren et fotfeste i gamle Aust-Agder.

Vemund Hansen, daglig leder i Kroken Kristiansand ønsker å styrke markedstilgangen i gamle Aust-Agder. Her er Hansen avbildet da han skrev under avtalen på kontoret i Sørlandsparken.

-Vi har mål om å bruke denne avtalen til å drive merkevarebygging av Kroken Kristiansand og våre anerkjente produkter i gamle Aust-Agder. Da er pakken ØIF Arendal kunne tilby en god vei inn i marked med godt potensial. Vi har blant annet tenkt å vise frem en rekke av våre bobiler og campingvogner på en kampdag i løpet av året, sier en fornøyd Vemund Jensen etter å ha skrevet en fersk avtale med ØIF Arendal.

Norgesferie
Som følge av pandemien ble 2020 og 2021 to gode år for bobil- og campingvogn-forhandleren. I skrivende stund planlegger mange årets feriedager, og norgesferie i egen bobil eller med campingvogn står på mange sine ferielister også i 2022.
– De to foregående årene ble veldig gode for vår del. Markedet akkurat nå er noe avventede, men vi tror det skal bli nok et godt år, sier Hansen videre.
For det kan ikke bli annet enn bra om man tar en titt på utvalget Kroken i Kristiansand har å by gamle og nye kunder på.

Jens Simonsen (t.v) og Håvard Nuland hos Kroken Kristiansand står klare.

– Vi er ikke alene i markedet i gamle Aust-Agder heller, men våre anerkjente produkter og merkevarer gjør seg godt i bobilmarkedet og i campingmarkedet. Vi er en del av et støtte familieeid konsern med butikker fra Bodø i nord til oss i Kristiansand i sør. Våre ansatte er godt kjent med produktene, fastslår han.
Det er vanskelig å være uenig med vår nye ØIF-partner. For på merkevarelista i salgshallen står kvalitetsmerker som Hymer, Bürstner, Carado, Laika, LMC, Niesmann og Eriba i tillegg til brukte bobiler og campingvogner i alle prisklasser.
– Kroken importerer det meste fra tyske og italienske produsenter.

Kroken Kristiansand er en del av Kroken-konsernet med ni forhandlere over hele Norge. Konsernet omsatte for ca. 850 millioner i 2021.

Velkommen, Kroken Kristiansand!

PS: SJekk gjerne ut vår nye sponsors hjemmeside her: https://www.krokenkristiansand.no/