100%: – Sikker som banken og gjennomført solid – ØIF Arendal

100%: – Sikker som banken og gjennomført solid

Jørg William Fiala Gjermundnes og Mario Matic skryter voldsomt og uhemmet av lagkompis Sander L. Simonsen etter kveldens 36-30 seier mot Bergen.

Sander L. Simonsen leverte som vanlig varene i ØIF-drakta. Han får uhemmet med skryt fra både Mario Matic og Jørg William Fiala Gjermundnes.

– Sander er i allefall sikker som banken. Igjen, gliser Jørg William Fiala Gjermundnes og ser bort på lagkompisen etter 36-30 seieren hjemme mot Bergen i kveld.
For Sander L. Simonsen høstet mye skryt for innsatsen og statistikken fra høyrekanten.
– Han leverer også et solid forsvarsspill – hver eneste gang, skryter Fiala Gjermundnes.
Simonsen åpnet som kjent på verst tenkelig vis med et stygt nesebrudd i sesongoppkjøringen. Etter at han ble spilleklar har han satt 36 mål på 11 kamper.
– Sander må bare bli enda tøffere og aggresiv og ta enda flere sjanser fra råere vinkler. Forsvarsspillet hans er klasse hver gang. Sander har landslagspotensial i seg, skryter Mario Matic om lagkompisen på høyre kant.

Seks på seks
Om mentor Sondre Paulsens innflytelse på høyrekanten har vært sterk opp gjennom årene Saltrød, vet alle. I dag satt Simonsen inn seks mål på seks skuddforsøk.
– Fornøyd med seks på seks?
– Det hjalp veldig med trommene som Jørn og de andre frivillige trommet på gjennom hele kampen. De hjalp oss med å holde kampfølelsen selv om hallen i praksis var tom.
– Det var ikke det jeg spurte om?
– Denne mannen leverer alltid, skyter Fiala Gjermundnes inn og svarer på vegne av lagkompis.
– Kampen idag gikk greit, men vi måtte lage stemningen selv. Det klarte vi fint og seks mål på seks forsøk er ikke så galt, smiler Simonsen.

Skrudde om hodet
Fiala Gjermundnes åpnet kveldens kamp brukbart, men måtte ta en solid pause for å finne frem skuddarmen og timingen igjen.
– Hva sa André til deg da han klappet deg på skuldera før du satt deg ned på benken?
– Skyt langt, smiler han.
Da kampen kunne ha kommet på vippepunktet i andreomgang sto han frem – tok med seg rådene fra ØIF Arendals hovedtrener og tidligere storskytter, satt inn tre raske mål og bidro dermed til å holde gjestene på avstand. Kristiansanderen satt inn seks på ti forsøk.
– Jeg måtte skru om hodet for å komme inn i kampen igjen, svarer Fiala som også satt inn seks mål totalt.

Kjedelig
Både Simonsen og Fiala var på før kampen tydelige på – naturlige nok – at å spille foran en i praksis tom arena ville bli kjedelig.
– Ja, men samtidig er vi profesjonelle, forbereder oss på vanlig vis og fikk samme inngang som vanlig.
Nå skal duoen og resten av ØIF-spillerne ta med seg godfølelsen fra de to siste seierne inn mot høstens siste Rema 1000-ligakamp. Den spilles tirsdag borte mot Kolstad.
– Det blir beintøft det. Vi har en uavgjort å revansjere fra tidligere i høst. Denne seieren gjør det litt enklere for oss, hodene blir mer positive og det er mer flyt. To seire gjør noe med hodet, mener Fiala Gjermundnes.

Og Sander L. Simonsens sikker-som-banken-skuddarm!