SISTE: Jurisic storspiller mot eks-klubben – ØIF Arendal

SISTE: Jurisic storspiller mot eks-klubben

Etter en trå start har ØIF Arendal spilt seg fint opp i første omgang og leder knepent mot Bergen.

Kristijan Jurisic storspiller i Sparebanken Sør Amfi mot Bergen.

Bergen kom best i gang i folketomme Sparebanken Sør Amfi. Etter fire minutter sto det 1-4 på tavla i Sparebanken Sør Amfi. ØIF Arendals Sondre Paulsen og Mario Matic. Så våknet Kristijan Jurisic. Han stoppet det ene etter det andre forsøket fra Bergen-spillerne og ØIF Arendal snudde kampen. Frederik Børm satt inn 8-7 etter 16 minutters spill og ØIF Arendal dro fra gjestene fra Bergen. Samme Børm satt inn 13-9 fem minutter senere. Nevnte Jurisic har også scoret ett mål. ØIF Arendal leder 17-14 til pause.

Mario Matic og Sondre Paulsen har scoret tre mål hver.

Jurisic har reddet to straffekast og står med en redningsprosent på 44%!

Andreomgang ser du på Direktesport (krever abonnement).