– Selv om vi er større smittespredere på jobb, får vi holde oss unna – ØIF Arendal

– Selv om vi er større smittespredere på jobb, får vi holde oss unna

Mandag kveld kom beskjeden Svermens faste supporterbloggere ikke ville ha. Derfor blir det kamp iført drakta foran tv’en i kveld!

Det blir ikke slik engang når ØIF Arendal tar i mot Bergen klokken 18:30 i Sparebanken Sør Amfi onsdag kveld.

Vi fryktet dette! Mandag kveld fikk vi bekreftet strengere tiltak for å stoppe smitte. Billetter var i boks, vi skulle være blant de 400 tilskuerne som skulle sitte ringside når Bergen gjester Norges fineste håndballarena. Slik blir det ikke.

I kveld må gutta klare seg uten Svermen. Vi forstår at vår lidenskap og hobby betyr lite i den store sammenheng, man må begrense antall kontakter i tiden som kommer. Men, vi er ganske overbevist om at vi er større potensielle smittespredere via våre jobber som pedagogiske ledere i hver vår barnehage enn tilfellet ville ha vært på tribunen. Der kunne vi i det minste holdt avstand og bruke munnbind. 

I kveld blir det kamp på Direktesport. Vi bor så nær Sparebanken Sør Amfi at vi muligens blir hørt når vi heier fra sofaen. Ikke Ingrid da, hun har forbud fra å rope grunnet knuter på stemmebånd, men da må Kari rope desto høyere!

Bergen har virkelig overrasket denne sesongen – i negativ retning. Vi tror ingen hadde tippet de helt i bunnen etter halvspilt sesong. Vår følelse er at de har underprestert. Vi slapp unna med skrekken i sist oppgjør i september. På det meste lå vi bak med 8 mål, men endte opp med å vinne 32-30. 

Etter tre strake tap kom endelig seieren sist søndag, borte mot Sandefjord. Kampen i kveld er også en «må-vinne- kamp», dersom vi skal henge med i toppen. Vi er favoritter! 

«Dårlig Arendal periode kan gi etterlengtede Bergen-poeng!» er overskriften på Bergen Håndball sin Facebook-side. Vi velger å tro at vår dårlige periode endte i Sandefjord! 

Det er kjipt for gutta å spille for tomme tribuner. Vi er likevel så heldige at sjefen vår, Jørn, jobber som frivillig sammen med «trommisene» Atle og Alf Åge. De kommer til å lage liv for gutta! 

Det blir rart og litt trist å sitte omtrent vegg i vegg med vår flotte arena og se kampen på tv, men som resten av landet skal vi gjøre vårt til at smitten går ned. Vi har troa! Vi skal heie vilt fra sofaen og selvsagt skal drakta være på!

GOD KAMP! 

Svermenhilsen fra Kari Sunde og Ingrid Sunde