BACK ON TRACK:- Nå er det lov å være lettet – ØIF Arendal

BACK ON TRACK:- Nå er det lov å være lettet

Et nytt tap i kveld ville ha vært krise. Skikkelig krise. Det mener hovedtrener André Jørgensen Hofstøl.

Trenerduoen Luka Panza og André Jørgensen Hofstøl var naturlig nok fornøyde etter seieren mot Sandefjord i kveld.

– Hadde vi tapt i dag, ville det virkelig vært krise. Derfor sier det seg selv at denne seieren var ekstremt viktig. Laget responderte, reiste seg og hentet hjem poengene. Jeg er lettet. Utvilsomt, oppsummerer André Jørgensen Hofstøl kveldens 30-25 i Jotunhallen mot Sandefjord.

Må vinne
ØIF-sjefen er krystallklar på at denne seieren kun er den første av tre før julaften, om det skal være håp om medaljer i årets Rema 1000-liga. Bergen venter i Sparebanken Sør Amfi allerede onsdag, før Kolstad i Trondheim står for tur neste tirsdag.
– Vi er helt nødt til å vinne de to neste kampene for å henge med, og vi må opp enda ett hakk for å ta fire poeng. Men denne seieren var kjempeviktig.
ØIF Arendal hadde i realiteten kontroll på poengene fra start til slutt, selv om vertene prøvde alt de kunne for å stikke kjepper i hjulene mot slutten av hver omgang.
– Vi spiller en litt annen type angrepsspill og spille direkte på mål i store deler av kampen. Når vi ikke gjør det, så bommer vi. Vi møter litt dårligere motstand i dag enn mot Drammen. Derfor må vi opp ett og to hakk mot både Bergen og Kolstad skal vi sikre oss full pott. Vi gjør for mye feil til at vi kan være fornøyd tross seier, mener Jørgensen Hofstøl.

Responderte
Jørgensen Hofstøl var tydelig i forkant av dagens kamp at han forventet at klubbens kapteinsteam, forsvarsgeneral og bærebjelkene måtte vise seg i kveldens kamp.
– Hvordan gikk det synes du?
– De leverer varene, svarer han.
Klubbveteran Sondre Paulsen satt inn seks mål på åtte forsøk, samt serverte fem målgivende pasninger.
– Ivan gjør en god kamp og kommer inn etter hvilen med en energi som smitter. Sander Simonsen gjør også en fantastisk forsvarskamp. Midtforsvaret (red.anm: Kristian Rammel og Frederik Børm) leverer tidvis bra. Jeg er lettet, for denne seieren trengte vi. Nå må vi bare fortsette å jobbe videre med eget spill. Skal vi ta poeng mot Bergen og Kolstad må vi som sagt opp noen hakk fra denne kampen. Samtidig må jeg få skryte av Svermen. Det hørtes ut som vi var på hjemmebane. De skal ha stor honnør for innsatsen de la ned på tribunen i kveld, avslutter en lettet André Jørgensen Hofstøl til oifarendal.no.