Ivan storspilte i andre omgang – vant med fem! – ØIF Arendal

Ivan storspilte i andre omgang – vant med fem!

En kroat i storslag etter hvilen var blant ingrediensene som bidro til at ØIF Arendal slo tilbake etter tre tap.

Ivan Eres jublet høyt en rekke ganger i Jotunhallen i kveld. Han reddet ti av 22 skuddforsøk etter hvilen, deriblant to straffekast. Det gir en redningsprosent på småpene 45%.

Sandefjord åpnet målkontoen i Jotunhallen, ledet siden 3-2, men derfra ut og handlet det meste om ØIF Arendal i Jotunhallen i kveld.

Etter ti minutter sto det 4-6 på tavla etter at Jørg William Fiala Gjermundnes hadde satt sin andre mål for kvelden. Midtveis viste Sondre Paulsen sin erfaring og satt inn 9-5. Etter drøye tjue minutters spill satt Olaf R. Hoffstad inn 12-8 og ØIF Arendal hadde festet grepet på det hele. Sandefjord spilte seg inn i kampen igen i den siste delen av omgangen, men ØIF Arendal lå i føringen med 15-13 til pause.
Etter hvilen åpnet ØIF Arendal i høyt tempo anført av nevnte Olaf R. Hoffstad – som satt inn 19-14 syv minutter ut i andreomgangen. Da Hoffstad på ny var på plass og satt inn 27-19 med ti minutter igjen å spille var det få som trodde Sandefjord kunne yte kamp igjen, men den gang ei. Vertene imponerte og reduserte hele seks ganger på syv minutter.
Det holdt likevel ikke for vertene. Da Sandefjord kunne ha kommet kun to mål bak sto Ivan Eres akkurat der han blir betalt for å stå – i veien. Sander L. Simonsen feide all tvil til siden da han satt inn 29-25 minuttet før slutt. ØIF Arendal vant til slutt 30-25.
– Vi taper for et bedre lag og har en råskap i midtsektoren som vi ikke har, sier oppsummerer Sandefjord-trener Einar Veierød til Direktesport etter kampen.

Vi følger opp kveldens seier utover kvelden!

Kampfakta Sandefjord – ØIF Arendal (13-15)