Tidenes mulighet! – ØIF Arendal

Tidenes mulighet!

Svermen står klare selv om restriksjonene har slått inn når Jotunhallen gjestes søndag kveld.

Tre tap på rad. Vi kan ikke huske sist det skjedde., men i dag reiser vi østover til hvalfangerbyen for å snu trenden! 

Nye restriksjoner i forbindelse med Covid-19 får konsekvenser for oss supportere. Vi er usikre på kapasiteten i Jotunhallen og hvordan SH tolker de nye retningslinjene, men det er solgt få billetter så det har ikke vært problemer for oss i Svermen med å få kjøpt billetter. Sandefjord har vel rundt 200 tilskuere i snitt på sine hjemmekamper så de vil knapt merke at det har blitt strammet inn.
Det var dessverre liten respons da vi sendte ut tekstmelding om supporterbuss. Vi er overbevist om at det har med økt smitte å gjøre. Det er dessverre fullt ut forståelig. Når vi i tillegg nærmer oss jul med stormskritt, ble det vanskelig å sette opp buss.

Men gutta skal ikke entre parketten i Jotunhallen uten støtte fra tribunen! Vi skal selvsagt sitte ringside sammen med sjefen sjøl Holmestrand, Hallvard (som forøvrig var eneste ØIF-supporter på tribunen når vi møtte PAUC på bortebane)  og trivselsambassadøren i ØIF, Per Egil. Med oss i bilen har vi trommer og megafon og vi skal gi lyd!

Å tape gjør vondt, og det river i hjertet når vi ser gutta fortvile etter kamp. Det får oss til å ville støtte og backe de enda mer, det er i motgang de trenger oss som mest. Støtten vi gir er litt tilbakebetaling til gutta for alle timene de trener og kjemper for å bli bedre, for underholdningen de gir oss! Kampen mot Sandefjord er en gylden mulighet til å reise seg igjen, men ingen må tro at det gjør seg selv. Undervurdering er vår største fiende. Sandefjord er på desperat poengjakt for å klatre vekk fra nedrykkplass, vi MÅ være skjerpet fra start til slutt! 

Håndball er følelser, vi har kjent ekstra på det denne sesongen. Fra jubelscener i Lørenskoghallen da cupfinalen ble sikret – til fortvilelsen da vi innså at vi gikk på det tredje strake tapet.
Vi elsker å vinne! Hvilken følelse det gir! Etter tap jakter vi den følelsen i enda større grad. Spillere og trenerteam skal vite at supporterne backer de, og vi gleder oss til å heie i Jotunhallen!
Munnbind er selvsagt med på turen når vi skal jakte på to poeng, med økt smitte over hele landet må hver og en ta ansvar. Det siste vi trenger nå er full nedstenging av idretten. Derfor får vi leve med begrensningene som blir vedtatt til enhver tid. 

Idag skal vi ta med to poeng hjem! GOD KAMP!

Svermen-hilsen fra Kari Sunde og Ingrid Sunde

PS: Dagens bortekamp starter klokken 1700 i Jotunhallen og ses på Direktesport.