Lar seg ikke stoppe! – ØIF Arendal

Lar seg ikke stoppe!

Svermen er selvsagt på plass.

DJ Kuhne (Rolf Kuhne) har funnet frem til Svermens, Jørn Holmestrand, Kari Sunde og Ingrid Sunde som selvsagt er selvsagt på plass i Jotunhallen når ØIF Arendal spiller kamp. Bak ser man resten av delegasjonen fra Arendal.

Grunnet de ferske smittvernsrestriksjonene er kun den ene tribunesidenn i Jotunhallen operativ, men der finner man selvsagt en delegasjon i rødt og sort. De gjør seg som vanlig bemerket med lyd, trommer og et engasjement bare Svermen kan.
– Vi er selvsagt på plass og gutta må kjører på videre i andreomgang. Dette går veien, melder den engasjerte gjengen til oifarendal.no i pausen.

Dette må være verdens beste supportere!

PS: ØIF Arendal leder 15-13 til pause i Jotunhallen mot Sandefjord. Andre omgang ser du på Direktesport.no