Bergen-kampen går for tomme tribuner – ØIF Arendal

Bergen-kampen går for tomme tribuner

Det opplyser arrangementssjef Per Carsten Michelsen.

– Det er trist, men vi får ikke gjort så mye fra eller til. Beslutningen om at kampen mot Bergen blir spilt for tomme tribuner ble tatt idag basert på de nye retningslinjene som kom i går, opplyser Michelsen til oifarendal.no.

Dugnadsarbeiderne som gjør kamparenaen klar, samt funksjonærer med faste arbeidsoppgaver, er det eneste som slipper inn dørene mot Bergen onsdag kveld. De utgjør 50 personer, noe som også er makstaket som følge av mandagens nye retningslinjer.
– Dermed er det ikke flere plasser tilgjengelig. Derfor vil kampen mot Bergen spilles for tomme tribuner, opplyser Per Carsten Michelsen.
Billettsalget til kampen er følgelig stengt grunnet de kraftige innstramningene som Regjeringen la frem mandag kveld. Michelsen opplyser at klubben tar kontakt med publikummere som hadde kjøpt billett før den digitale billettluka ble stengt i går kveld.

Kampen overføres som vanlig på Direktesport. Avkast er klokken 18:30.