– Vi klarte ikke å kaste ballen til hverandre engang – ØIF Arendal

– Vi klarte ikke å kaste ballen til hverandre engang

Mario Matic ble på ny kåret til banens beste spiller. Han oppsummerer kveldens seier som en skikkelig oppreisning etter en grusom periode.

GLISER: Mario Matic og Olaf Hoffstad bidro sterkt til at den vonde perioden med tre tap ble snudd borte mot Sandefjord i kveld. Matic begynner å bli vant med å bli kåret til banens beste spiller denne høsten. Duoen scoret fem mål hver i kveldens 30-25 seier i Jotunhallen. Arkivfoto.-Vi spiller for rotete. Sandefjord er ikke dårlige og de straffer oss når vi glipper, men dette var en oppreisning etter tre strake tap, smilte playmakeren fornøyd i intervjuet på Direktesport rett etter 30-25 seieren.

Godt vant
Matic ble kåret til banens beste ØIF-spiller av den lokale juryen i kveld. Playmakeren er som kjent tatt ut to ganger på månedens lag i Rema 1000-ligaen denne sesongen. I intervjuet med Direktesport la ikke Matic skjul på hva synes om nivået han og lagkompisene har servert – eller ikke servert hverandre i de siste kampene.
– Vi har slitt med å kaste ballen til hverandre. Da vinner man ikke håndballkamper og blir straffet brutalt. Det er også altfor mange tekniske feil idag, men vi vinner. Det er fint med to poeng, selv om store deler av denne kampen ikke er godkjent og godt nok fra vår side. I morgen må vi være nullstilt. For onsdag møter vi Bergen. Den skal vi vinne, men da må vi opp flere hakk, sier playmaker Matic overfor oifarendal.no om onsdagens gjester i Sparebanken Sør Amfi.
Matic har vært tydelig frustrert over de tekniske feilene i de foregående kampene.
– Vår viktigste jobb er å få ned antall feilene fremover. Det er vi nødt til, sier en tydelig.

Kvalitet
Matic trekker særlig frem andre omgang der han og lagkameratene serverer det han omtaler som en rekke kvalitetsangrep.
– Det er en av del som fortsatt skurrer, men begge målvaktene fortjener skryt. Ivan kommer i andre omgang og står veldig godt. Fremover roer vi det ned og får regissert en del gode kvalitetsangrep. Det må vi ha mer og flere av fremover, sier Matic som selv ble kåret til banens beste spiller av den lokale juryen i Jotunhallen.
– Egen innsats?
– Jeg gjør en grei kamp og får scoret en del mål og målgivende, men jeg gjør også for mange tekniske feil gjennom kampen.
– Og onsdag venter gamleklubben?
– Personlig er det alltid kjekt å møte Bergen – eller Fyllingen som det het da jeg var i klubben – og mange av mine tidligere lagkamerater. Om Bergen ligger sist eller leder serien, spiller ingen rolle for min del. Det er en kamp jeg gleder meg skikkelig til, sier han.
– Vi må svinger for mye. Det må vi få gjort noe med, avslutter Mario Matic.

Matic satt inn fem mål på seks skudd samt serverte ti målgivende pasninger i kveldens kamp.