logo

Var best på spillerbørsen igjen

Mario Matic var best igjen. Det synet deler Sandefjords lokale jury og oifarendal.no sin nettredaksjon.

– En rotete kamp.
Slik oppsummerte ØIF Arendals beste spiller, Mario Matic, seieren mot Sandefjord. 30-35 vant ØIF Arendal etter at det sto 15-13 til gjestene ved pause.
– En fin oppreising, sa Matic til håndball-TV etter kampen og siktet til at ØIF har tapt tre kamper på rad før kampen mot Sandefjord.
ØIFs egen jury var ikke i tvil om hvem som var ØIFs beste. Som vanlig var Matic assistkonge og han scoret 5 mål – 4 sv dem i andre omgang.
Dermed honoreres Playmakeren med 5 poeng på børsen.

Mario Matic var best igjen.

Matic fikk imidlertid hard konkurranse av keeper Ivan Eres. Eres kom inn for Kristijan Jurisic etter pause, og Eres satte standarden tidlig. Han reddet 10 av 22 skudd, og bidro sterkt til seieren. Eres får 3 poeng på spillerbørsen.

2 poeng går til Lars Jakobsen. Lars blir toppscorer for ØIF sammen med Sondre Paulsen. Begge har 6 scoringer, og en av scoringene til dansken var et riktig så lekkert underarmsskudd – signaturskuddet til Jakobsen. Dansken var også sikkerheten selv på straffer da han overtok etter at Sondre Paulsen bommet på en straffe.

Klubbveteran Sondre Paulsen for 1 poeng på spillerbørsen. Litt mange bom i dag, men viste stor vilje. To av fem bom traff stolpen, men Kristian Rammel satte en av returene i mål slik at det ble målgivende på Paulsen.

I hver kamp gis det alltid 5 poeng til beste ØIF-Arendal-spiller, 3 poeng til den nest beste, 2 poeng til nummer 3 og 1 poeng til nummer 4. Juryen består av Ingrid Sunde, David Rui, Tore Abrahamsen og Oddvar Paulsen.