ERES:- Jeg prøver å tilføre laget energi – ØIF Arendal
Ivan i full jubel etter redning Foto: May Elin Aunli

ERES:- Jeg prøver å tilføre laget energi

Kroatiske Ivan Eres bidro sterkt til kveldens seier med en redningsprosent på 45 i andreomgang.

Ivan Eres med sitt karakteristiske løvebrøl etter redning. Arkivfoto.

– Dette var en ny god kamp fra min side, men forsvaret og gutta hjalp meg mye i andre omgang. Jeg prøver å tilføre laget energi etter redninger, sier Ivan Eres til oifarendal.no etter kveldens 30-25 seier i Jotunhallen.
Og det lykkes han med i kveld – både redninger med tilhørende løvebrøl. Han reddet ti av de 22 skuddene som kan hans vei i kveld.

Reprise
Dermed ble kveldens seier nesten en tro kopi av 29-25 seieren på hjemmebane mot samme lag i september. Eres kom inn i ØIF-målet etter hvilen og tilførte som vanlig mengde med energi etter hver redning. Kroaten, som kom til ØIF Arendal i sommer fra tyske Fuchse Berlin i sommer, har spilt annenfiolin bak Kristijan Jurisic i hele høst. Dog, mot Runar for to uker siden storspilte han uten at det resulterte i poeng. I kveld ble det annerledes.
– Etter tre strake tap følte vi på et voldsomt press. Vi var enige om å finne tilbake til basicen og gjøre vårt beste. Når jeg får sjansen til å bidra på banen prøver jeg bare å gjøre mitt beste og samtidig dele litt av energien til lagkameratene mine. Kvelden endte godt for oss. Nå er vi fornøyd og tilbake på vinnersporet, sier en storfornøyd Ivan Eres overfor oifarendal.no.

Onsdag kan det bli spennende å se hvem trenerduoen André Jørgensen Hofstøl og Luka Panza gir tillit fra start mot Bergen i Sparebanken Sør Amfi.