– Sinnsykt deilig! Bergen neste! – ØIF Arendal

– Sinnsykt deilig! Bergen neste!

Jørg William Fiala Gjermundnes er en mann full av følelser. Gårsdagens seier frembrakte pur glede.

Jørg William Fiala Gjermundnes og Sondre Paulsen leverte gode treninger i forkant av gårsdagens etterlengtede seier.

– Utrolig deilig å vinne igjen. Utrolig deilig, jubler en lettet bakspilleren som satt inn fire mål i 30-25 seieren mot Sandefjord søndag kveld.
Både klubbveteran Sondre Paulsen (6 mål) og Fiala Gjermundnes ga delvis svar på tiltale med godt spill i Jotunhallen. Det klabbet litt i Jotunhallen og det ble servert litt for mange tekniske feil, men det ble seier og ØIF Arendal ledet på det meste 27-19. Da sluttsignalet gikk sto det 30-25 på måltavla.

Forhåndsfavoritter
Selv om ØIF Arendal var forhåndsfavoritter mot nedrykksplasserte Sandefjord, var likevel seieren deilig. For det har ikke gått på skinner den siste måneden. De tre siste kampene, mot henholdsvis Runar, Drammen og Halden, har alle endt i tap.
– Derfor smakte det ekstra godt med to poeng. Deilig å levere en god kamp, og ekstra deilig når laget gjør en god kamp. Nå må vi bare jobbe hardt videre og rette fokus mot Bergen til onsdag, sier vår unge bakspiller.

Og onsdag? Bergen på hjemmebane i Sparebanken Sør Amfi. Da er og skal ØIF Arendal være favoritter.