Afiber har re-signert med ØIF Arendal – ØIF Arendal

Afiber har re-signert med ØIF Arendal

Afibers daglige leder skryter av engasjementet og interessen ØIF Arendal skaper for byen.

– Det er også årsaken til at vi ønsker å være synlige og bli sett i sammenheng med en positiv aktør som ØIF Arendal, sier daglig leder Andreas Frivold i Afiber til oifarendal.no.

Bygger ut
Afiber er et lokalt fiberselskap som har bygd ut og bygger ut fiberlinjer i områder i gamle Aust-Agder. Afiber leverer sine internettkunder anerkjente Altibox sine tjenester.
– Vi er nå representert i alle kystbyene og har også begynt å bygge ut våre fiberlinjer i kommuner som Vegårshei, Froland og Gjerstad, sier Frivold som mer enn gjerne forteller at Afiber har 6400 kunder.
Når man vet at det i gjennomsnitt bor ca 2,4 mennesker i hver husstand, betyr det at over 15000 personer benytter seg av Afibers tjenester idag.
– Bare det siste året har vi vokst med 3500 kunder, sier Frivold som forøvrig har skrevet en ny 1-årskontrakt som sponsor i ØIF Arendal.
– Vi hadde først et prøveår og når har vi forlenget. Vår intensjon er å forlenge dette samarbeidet ved neste korsvei, slik at vi blir en fullverdig bronsepartner i ØIF Arendals B2B-nettverk, sier han videre.

Kunder og fiber
For ØIF Arendals sponsornettverk betyr også muligheter for Afiber og deres tjenester også i bedriftsmarkedet.
– Vi har allerede vært med på noen sponsorsamling og speed-dating-konseptet. Afiber er en kjøpende og selgende aktør som leverer komplett lineup til bedrifter og utbyggere av boligfelt med eksempelvis blokker og eneboliger. Vi håper å dra enda bedre nytte av muligheten i nettverket, sier Frivold videre.
Mens Afiber er det lokale eierselskapet til de nye områdene som bygges med det mange på folkemunnet beskriver som «superfiber», bidrar partnerskapet med Norges største aktør Altibox for innholdet.
Frivold er tydelig på at Afiber er opptatt av å handle lokalt.
– Selv om vi kun er fire ansatte på kontoret hos oss, har vi 100-150 som jobber for oss gjennom underentreprenørene. Vi samarbeider tett og godt med selskap som OneCo, Nedig, PS Anlegg og flere andre lokale selskaper. Vi skal være et lokalt selskap, avslutter Andreas Frivold.

Og bedre enn som så kan ingen kreve! Vi gleder oss til fortsettelsen – for det kommer til å gå fort i Sparebanken Sør Amfi også de neste sesongen – akkurat som Afibers fibernett!