B2B: Bouvet går fra bronsepartner til sølvpartner! – ØIF Arendal
Bouvet, Morten Njåstad Bråten

B2B: Bouvet går fra bronsepartner til sølvpartner!

Konsulentselskapet Bouvet har fornyet og oppgradert samarbeidet med ØIF Arendal.

Morten Njåstad Bråten og Bouvet blir med videre – med en fornyet og oppgradert avtale.

-Med cupfinale og sluttspillfinale må man kunne si at det har vært en god sesong, sier en fornøyd salg- og forretningsutvikler i Bouvet, Morten Njåstad Bråten til oifarendal.no før han fortsetter:
– ØIF Arendal er for kommende sesong svært godt forberedt. Hele klubben har lagt lista høyere. Det vil kreve mye, men vi som partner er optimistiske, sier han videre.

Nettverk
Bråten trekker frem ØIF Arendals B2B-nettverk som sentralt for Bouvets virksomhet og engasjement som aktive partnere i ØIF Arendal.
– ØIF Arendal sitt sponsornettverk får stadig tilfang av virksomheter som er spennende for Bouvet å samhandle med. ØIF Arendal sin satsing på arrangement og muligheter for profilering, blant annet gjennom nye LED-skjermer, ønsker vi å se kan skape økt kjennskap regionalt knyttet til vårt selskap. Norsk herrehåndball er i en positiv retning. Mange nye profiler vil dukke opp i norske klubber de kommende årene. TV-rettigheter er plassert hos TV2, hvilket vil bety et betydelig antall kamper vist på TV/streaming, trolig også mange av ØIF Arendal sine hjemmekamper, fastslår Bråten.

Aktivering
Morten Njåstad Bråten sier Bouvets mål for samarbeidet gjennom 2022/2023 i stor grad handler om profilering av selskapet, økt engasjement og økt verdiskaping.
– Økt engasjement blant våre medarbeidere i forhold til ØIF Arendal, økt profilering av Bouvet, regionalt og nasjonalt og ikke minst økt verdiskaping og potensielle nye samarbeidspartnere etablert som følge av B2B-nettverket, sier han videre.

Ledende
Bouvet er et ledende konsulentselskap innen IT og digital kommunikasjon. På Agder har vi kontorer i Arendal og Kristiansand med til sammen 45 medarbeidere. Totalt har selskapet nær 1900 medarbeidere fordelt primært i Norge, men også noen i Sverige.
I dagens samfunn er digitalisering en avgjørende faktor for virksomheters leveranseevne og konkurransekraft. Bouvets årelange erfaring, nærhet til kundene og brede kompetanse gjør oss til en svært ettertraktet digitaliseringspartner for både private og offentlige aktører. Digitalisering handler om å utnytte teknologi til å levere produkter og tjenester i tråd med brukernes forventninger, og til å møte utfordringer så vel som å utnytte muligheter. Digitalisering er kort sagt å forbedre seg for fremtiden hver dag.
– Nå skal vi legge en plan sammen med ØIF Arendal for hvordan sesongen 2022-23 skal bli en suksess – for begge parter, avslutter Morten Njåstad Bråten hos Bouvet.

Sjekk gjerne ut Bouvet sine nettsider for mer om selskapet: www.bouvet.no.