B2B: Sponsorfrokost med landslagssjefen til bords – ØIF Arendal

B2B: Sponsorfrokost med landslagssjefen til bords

Fredag 23. september samles ØIF Arendal B2B-nettverk til sesongens første sponsorfrokost hos Streetfood Arendal.

Streetfood i gamle bankgården er arena for sesongens første sponsorfrokost. Det blir en rikholdig meny på flere måter.

– På menyen venter spennende lokalmat, mulighet for å skape nye og forsterke gamle relasjoner samt besøk av blant andre landslagssjef Jonas Wille, informasjon om sponsortur, gode samtaler med våre egne trenere og kaptein Magnus Søndenå, Canal Street og samarbeidet om CC Cowboys-konserten og Final8 samt mulige konserter i Sør Amfi. Vi er godt fornøyd med programmet, sier kommersiel leder i ØIF Arendal Trond Christoffersen til oifarendal.no.

Sponsorkalender
Arrangementet er sesongens første aktivitet på årets sponsorkalender – utenfor hallen og kampdager.  Årets sponsorkalender er sydd sammen med mål om å skape de beste arenaer for våre sponsorer, både eksisterende og nye. I tillegg til å møtes til kamper i Sparebanken Sør Amfi, vil det være sponsorsamlinger både med faglig og sosialt innhold.
– Alt med hensikt i å bygge gode og lønnsomme relasjoner på tvers av bedriftene i sponsorfamilien, sier Christoffersen videre.
På programmet til årets første sponsorsamling vil det være fokus på mingling og bli kjent under frokosten som serveres av Streetfood Arendal, før vi fra scenen vil slippe til med innslag fra ØIF Arendal, våre samarbeidspartnere og ikke minst så er det besøk av Jonas Wille, den norske landslagssjefen for håndballherrene. Innslagene fra scenen ledes av ØIF Arendal Medias egen Oddvar Paulsen.

Streetfood Arendal
Streetfood Arendal, som åpnet dørene åpnet dørene i midten av juli i år, ligger i den gamle bankgården midt i Arendal sentrum. Der konseptet skapt et stort, felles spiseareale i midten av lokalet – hvor det er mulighet til å bestille mat fra flere matkonsepter under samme tak. Det er også en hyggelig bakhage der man kan tas med maten ut. Streetfood Arendal i sentrum, byr på et moderne og spennende lokale som har forskjellige tilbud på mat og drikke i de gamle banklokalene i Strandgaten. De holder åpent for både lunsj og middag, og tilbyr også muligheter for events for bedrifter i tillegg til å arrangere både konserter, show og standup. 
– Vi tilbyr god mat fra alle verdenshjørner, og i baren finner du et spennende utvalg av øl og vin. Vi er et ujålete sted hvor alle skal føle seg velkomne, og som passer for mange typer anledninger, sier Francisca Witsø hos Streetfood Arendal.

Og fredagens beste anledning er sesongens første sponsorfrokost i B2B-nettverket i regi av ØIF Arendal.