BØRM: – Det blir superfett! Så får vi håpe at hallen fylles opp – ØIF Arendal

BØRM: – Det blir superfett! Så får vi håpe at hallen fylles opp

ØIF Arendals forsvarsgeneral Frederik Børm mener lørdagens toppkamp mot Kolstad blir som alle andre kamper.

Frederik Børm og ØIF Arendal møter serieleder Kolstad lørdag kveld i Trondheim.

– Ja, det blir fett – superfett – å spille mot Kolstad der oppe. Det er klart at slike kamper betyr noe, men for oss handler det alltid om å konsentrere seg om egne oppgaver. Kolstad er et sterkt lag, noe de har bevist så langt denne sesongen. Jeg synes det er fett at de kommer, går foran og sier høyt at de skal være best, mener Børm før lørdagens toppoppgjør.

Litt ekstra?
Børm, som sto over forrige helgs kamp mot Haslum etter overtråkket mot Drammen, erkjenner at lørdagens oppgjør mot trønderne gir en ekstra gnist – selv om alle kamper i teorien betyr like mye for ØIF-gutta.
– Jeg håper de klare å fylle opp hallen og lage en skikkelig håndballfest. Da blir det liv og rammer vi liker å spille under. Dét skaper alltid en ekstra gnist, smiler han.
Dansken – som er blitt en publikumsfavoritt i Sparebanken Sør Amfi etter overgangen fra fransk håndball før forrige sesong – sier samspillet blir bedre og bedre.
– Vi finner hverandre på en bedre måte og får spillet til å sitte bedre. Seieren mot Haslum var sterk, men den kampen er historie. Nå er det Kolstad som gjelder og det blir en helt annen kamp. Vi må opp på vårt aller beste nivå, avslutter forsvarsgeneral Frederik Børm.

PS: ØIF Arendal tapte 27-24 i bortekampen mot Kolstad sist sesong. Hjemmekampen endte 32-32. I NM vant ØIF Arendal 30-28 mot trønderne i Kolstad Arena. Det kan med andre ord bli jevnt lørdag kveld…