STOROPPGJØR: – De er ikke uovervinnelige – ØIF Arendal

STOROPPGJØR: – De er ikke uovervinnelige

Mathias Larson har spilt seg varm i ØIF Arendal-drakten etter overgangen fra GOG i sommer. Lørdag kveld venter klubben alle vi slå.

Mathias Larson pekte og forklarte på torsdagens trening i Sparebanken Sør Amfi. Her i samtale med Mario Matic og Magnus Søndenå.

– Det er klart det er slike kamper og oppgjør man trener litt ekstra for. Neste sesong blir det ekstra vanskelig å slå Kolstad, derfor må vi legge ned en ekstra innsats for å ta dem denne sesongen. Vår første sjanse er denne kampen. Det er viktig å vise dem at de ikke er uovervinnelige, mener Larson som på ny leverte en solid match da ØIF Arendal sendte Haslum hjem med 36-27 tap sist søndag.
Maktdemonstrasjonen gjorde godt for troen på egne ferdigheter.
– Relasjonene på banen begynner å komme på plass. Det er bra styr på det også min egen del, etter to måneder med mange inntrykk. Det ser bedre og bedre ut for hver dag som går, mener Larson.

TV2 Sport 2-kamp
Lørdagens bortekamp mot serieleder Kolstad blir etter alle solemerker en langt tøffere kamp enn storseieren mot Haslum. Christian Berge og Kolstad topper Rema 1000-ligaen med full pott. Trønderne kommer til oppgjøret med et knepent tap mot spanske Bidasoa i kvalifiseringen til EHF European League tirsdag i bagasjen. Comebacket til Laurits Rannekleiv gleder også Larson, som mener strekbamsen gir ØIF Arendal mer å spille på.
– Selv om han bruker tid på å komme i gang etter ett år ute, gir han oss en ny dimensjon. Det er klart, mener han.
– Og fortennene dine har festet seg igjen?
– Ja! Nå skal jeg en tur til tannlegen i morgen (red.anm: fredag), men tenna er på plass igjen. Ser du det ikke? gliser, spør og avslutter ØIF Arendals danske bakspiller Mathias Larson.

Kampen sendes direkte på TV2 Sport 2 klokken 18:00.