JENSEN: – De har vært det beste laget så langt – ØIF Arendal

JENSEN: – De har vært det beste laget så langt

ØIF Arendal-trener Heine Jensen skryter av lørdagens motstander og serieleder i Rema 1000-ligaen.

Heine E. Jensen fokuserte på detaljer på torsdagens trening i Sparebanken Sør Amfi. Her i dialog med høyrekantene Adrian G. Evensen og Sander L. Simonsen.


– Dette blir en kamp der vi skal teste egne ferdigheter mot laget som har vært klart best denne sesongen. De er ubeseirede og vunnet sine kamper her hjemme med god margin, bortsett fra seieren mot Nærbø (29-27) i sesongåpningen. Vi møter et bra lag og en klubb som skaper nye rammer for norsk herrehåndball, sier Jensen.

Storseire
Jensen sikter til Kolstads sterke og solide seire mot Bækkelaget (38-20 i Oslo) og 35-25 mot Fjellhammer. Trønderne satt også Drammen på plass med en timålsseier sammenlagt i kvalifiseringen til EHF European League. Kolstad kommer forøvrig til lørdagens toppoppgjør med 30-27 tap mot spanske Bidasoa i kvalifiseringen til EHF European League i sekken.
– De spilte en god kamp i Spania på tirsdag og alle som er glad i norsk håndball håper at de tar igjen det spanske lagets forsprang til uka og kvalifiserer seg til EHF European League. Det behøver norsk håndball, mener Jensen.
– Vi får håpe at de ikke spiller like godt på lørdag som de har gjort i sesongåpningen, legger han til.

En test
– Er lørdagens toppkamp en test på hvor ditt nye ØIF Arendal-prosjekt?
– Det er først og fremst en test på hvor vi står mot laget som har vært klart best i sesonginnledningen. De har ikke bare vunnet sine kamper med solid margin, men også sluppet inn få mål. Vi må konsentrere oss om egne oppgaver og prestasjoner. Vi må få satt spillerne våre i situasjoner der man er gode. Vi må levere sterke prestasjoner for å hamle opp med dem, fastslår Jensen.
Fredag tar han med seg spillertroppen til Trondheim, slik at oppladningen til kampen blir best mulig før kampstart klokken 18 i Kolstad Arena.
– Vi forbereder oss på vanlig vis med videomøter, analyser og taktiske treninger inn mot kampen. Vi kan kun konsentrere oss om egne oppgaver, avslutter Heine Jensen.

Lørdagens toppkamp sendes direkte på TV2 Sport 2 klokken 18:00.