SØNDAGSARKIVET: Husker du spillerne fra 2015/2016-sesongen? – ØIF Arendal
2015/2016: Foto: Jan E. Thorvildsen

SØNDAGSARKIVET: Husker du spillerne fra 2015/2016-sesongen?

2013/2014-sesongen ble en nedtur med trenersparking og svake resulatter. 2014/2015 ble det stikk motsatte gjennombrudd og to gull. 2015/2016 sesongen endte også med gull!

2015/2016: Sander L. Simonsen (f.v), Sondre Paulsen, Alexander Friden, Fredrik Langeid, Robert Markotic, David Svenningsen, Josip Vidovic, Grunde Sakariassen, Åsmund V. Strat, Svenn Erik Medhus, Marcus Evensen, Einar Ingi Hrafnson, Kenny Ekman, Laurits Rannekleiv, Eirik Heia Pedersen, Lars Jakobsen, Håkon L. Finsrud, Magnus Jøndal og David A. Rui. Lars Erik Bjørnsen, Nikola Kedzo og Eirik Køpp var også på laget henholdsvis deler og heler av sesongen.
Foto: Jan E. Thorvildsen

ØIF Arendal forsvarte seriegullet i 2015/2016-sesongen. 38 poeng holdt til seriegull, fire for Haslum.
Inn på laget denne sesongen kom blant andre Lars H. Jakobsen (fra Halden), den kroatiske høyrebacken Robert Markotic og Nikola Kedzo. Daværende trener Marinko Kurtovic hentet den tidligere norske landslagskanten Lars Erik Bjørnsen i løpet av sesongen, som også bidro til seriemesterskapet ble forsvart. Andre Jørgensen Hofstøl fikk kun 7 kamper i eliteserien denne sesongen.


Toppscorer i Rema 1000-ligaen denne sesongen ble daværende Elverum-spiller André Lindboe (148 mål). Han meldte som kjent sin ankomst til ØIF Arendal få år etter. Magnus Jøndal ble toppscorer i ØIF Arendal for andre på rad. Han stoppet på 99 mål i eliteserien.

ØIF Arendal benyttet seg ikke av momentet fra seriespillet og inn i sluttspillet. Bækkelaget ble noe overraskende for sterke over tre kamper i kvartfinalene. ØIF Arendal røk ut i 4.runde for Follo i NM. Bodø vant NM-gull, mens Elverum vant sluttspillet.