SØNDAGSARKIVET: Husker du spillerne fra 2013/2014-sesongen? – ØIF Arendal
2013/2014: Foran fra venstre: Henrik Terjesen, Rene Bach Madsen, Ola Søndenå, Kenny Ekman, André Jørgensen Hofstøl, Laurits Rannekleiv, Eirik Køpp, Hermann G. Vildalen og Knut Inge Jørgensen. Bak fra venstre står Leif Gautestad (trener), Trygve Røisland, oppmann), David A. Rui, Eirik Heia Pedersen, Sondre Paulsen, Einar Ingi Hrafnsson, Åsmund V. Strat, Svenn Erik Medhus, Adin Sehovic, Stian Michalsen, Nico Rønnberg, Alexander Aabel, David Svenningsen, Asle Gran (ass.trener), Tom Heistad (lege) og Stig W. Ågedal-Mortensen (fysisk trener). Adrian Liltved og Tobias Gjertsen var ikke til stede da bildet ble tatt.

SØNDAGSARKIVET: Husker du spillerne fra 2013/2014-sesongen?

Vi har funnet frem det offisielle lagbildet fra 2013/2014-sesongen. Husker du alle spillerne og hvordan sesongen endte i de ulike turneringene?

2013/2014: Foran fra venstre: Henrik Terjesen, Rene Bach Madsen, Ola Sørdahl, Kenny Ekman, André Jørgensen Hofstøl, Laurits Rannekleiv, Eirik Køpp, Hermann G. Vildalen og Knut Inge Jørgensen.
Bak fra venstre står Leif Gautestad (trener), Trygve Røisland, oppmann), David A. Rui, Eirik Heia Pedersen, Sondre Paulsen, Einar Ingi Hrafnsson, Åsmund V. Strat, Svenn Erik Medhus, Adin Sehovic, Stian Michalsen, Nico Rønnberg, Alexander Aabel, David Svenningsen, Asle Gran (ass.trener), Tom Heistad (lege) og Stig W. Ågedal-Mortensen (fysisk trener). Adrian Liltved og Tobias Gjertsen var ikke til stede da bildet ble tatt.

Før sesongen 2013/2014 ble det snakket høyt om gull i Sparebanken Sør Amfi, men sesongen endte med alt annet enn gull den gang.
I desember var fasiten svak og trener Leif Gautestad måtte gå fra jobben etter å ha vært en sterk bidragsyter til at ØIF Arendal tok steget opp fra det som i sin tid ble omtalt som håndballens bakgård, 1.divisjon. Hans skjebne som ØIF-trener ble den gang beseglet etter tap hjemme for Follo. Asle Gran overtok trenerrollen ut sesongen. Gran loset laget inn til 8.plass i eliteserien i den turbulente sesongen – kun målforskjell foran Drammen på 9.plass.

Haslum HK vant eliteserien 2013/2014, for øvrig den siste sesongen en annen klubb enn ØIF Arendal og Elverum har løftet gullpokalen i eliteserien.
ØIF Arendal røk ut av kvartfinalen i sluttspillet denne sesongen og kom til 4.runde i NM.

Erlend Mamelund (Haslum) ble soleklar toppscorer i eliteserien 2013/2014 med 181 mål. ØIF Arendals gamle storspiller og hovedtrener sist sesong, André Jørgensen Hofstøl ble klubbens mestscorende med 114 mål. Det samme antallet hadde Sander Sagosen.

Sesongen etter ble det langt mer fart i sakene i Sparebanken Sør Amfi…