FIALA: – Det er dette som er deilig – ØIF Arendal

FIALA: – Det er dette som er deilig

Jørg William Fiala Gjermundnes er stinn av blytung trening om dagen. Likevel gir oppkjøringa en god følelse. For belønningen for slitet kommer.

Jørg William Fiala Gjermundnes jakter fremgang. Det krever sitt…

– Kroppen er blytung om dagen, men det blir deilig å komme over kneika etter hvert. Det har vært veldig fint å komme i gang etter ferien, sier en av sist sesongs mest fremadstormende spillere i ØIF Arendal Jørg William Fiala Gjermundnes.


Endret
Fiala Gjermundnes har i likhet med resten av spillerne fulgt treningsprogrammet regissert av Hans Olav Uldal gjennom sommeren.
– Rent styrkemessig har jeg hatt fremgang, men jeg har også fått kost meg litt i sola. Det blir mye tung trening også de neste ukene, men belønningen kommer, smiler han.
For alt av detaljer vil telle når en stadig tøffere, norsk topphåndball skal gjøres opp i henholdsvis Final 8 i februar og seriespill og sluttspill på vårparten. ØIF Arendal skal også måle krefter i EHF European Cup. Derfor skal juli og august være blytung. Forrige sesong ble avsluttet nær midtveis i juni etter fire sluttspillfinaler.

https://arendal.nth.webcore.no/2022/08/02/i-kjelleren-smerte-smerte-det-er-det-jeg-kjenner-pa-na/

Neste helg starter treningskampene med Aalborg, Magdeburg og Bjerringbro på hjemmebane i Skarpnes Invitational.
– Det skal bli moro å få vist seg frem mot de store gutta på hjemmebane, smiler han.
– Og din melding til de som ennå ikke har sikret seg billett neste helg?
– Løp og kjøp, oppfordrer og avslutter Jørg William Fiala Gjermundnes.