ÅRETS BLINKSKUDD? – Vi er enig med deg , Sondre! Du ble holdt! – ØIF Arendal

ÅRETS BLINKSKUDD? – Vi er enig med deg , Sondre! Du ble holdt!

ØIF Arendals husfotograf May Elin Aunli har to bilder med i konkurransen om «Årets Blinkskudd». Du kan gi din stemme her!

Nærbø Ola Nærland kan ikke snakke seg bort fra denne trøyeholdingen mot Sondre Paulsen i fjor høst. Dette er ett av to blinkskudd Aunli har med i kåringen om årets blinkskudd i regi av Norsk Topphåndball.
Det andre blinkskuddet som er nominert fra Aunlis rikholdige bildearkiv er dette av Magnus Søndenå idet han smetter forbi Kolstads forsvar i fjor høst.

Det er interesseforeningen Norsk Topphåndball som har nominert bilder fra Rema 1000-ligaen sist sesong. De skriver at de har mottatt mange flotte bilder. May-Elin Aunli er ØIF Arendals hoff-fotograf som leverer bilder fra kamper og treninger på et høyt, høyt nivå. Derfor er ikke kåringen bare en kåring i seg selv, men også en mulighet for å stemme frem May-Elins solide kompetanse og særlige blikk for håndball og foto. For gode bilder tas ikke av seg selv.
– Jeg traff veldig bra på ansiktsuttrykket på disse to bildene. Jeg er veldig godt fornøyd med akkurat disse to bildene, sier May-Elin Aunli som i hver kamp knipser ca. 800 bilder (!) – eller blinkskudd.
– Derfor krever dette litt tålmodighet for si det forsiktig, sier Aunli til oifarendal.no.
– Bildet av Sondre og Nærland er et frosset bilde. Det handler om å treffe de øyeblikkene ingen egentlig ser, men som først er et øyeblikk når det er festet til kamera. Det går fort, men gøy når man treffer blink som i disse to, avslutter May-Elin Aunli.

Og nå? Å gi henne og hennes blinkskudd nok stemmer! Og hvor kan du stemme? STEM HER
Du kan også se de øvrige nominerte bildene i linken.

Avstemmingen avsluttes søndag 14. august kl.12:00.

Årets blinkskudd blir offentliggjort i uke 33, melder Norsk Topphåndball.