BØRSEN: Nykommer til topps! – ØIF Arendal

BØRSEN: Nykommer til topps!

Det var en nykommer som markerte seg mest for ØIF Arendal i seriepremieren mot Halden.

Mathias Larson sanket fem poeng på spillerbørsen etter den offisielle debuten i Sparebanken Sør Amfi. Her jubler han etter å ha satt inn 14-15 sekundet før pause i fredagens match.

Thrilleren endte 26-26. Mathias Larson viste i perioder prov på hva ØIF Arendal kan vente seg av dansken i årets sesong, men Larson var i likhet med resten av hjemmelaget ujevn i prestasjonene.
Larson som kom fra GOG i Danmark før denne sesongen, får 5 poeng av ØIFs egen jury. Dansken scoret fem mål, men han bommet både på straffekast og alene med keeper da kampen sto og vippet mot slutten.
Magnus Søndenå, nyutnevnt kaptein for de røde og sortkledde, honoreres med 3 poeng. Han scorer seks mål, og er nest sist på nesten like mange. ØIF-kapteinen ergrer seg også over for mange bomskudd på soleklare sjanser.
2 poeng går til Saltrøds store helt, Sander Løvlie Simonsen. Høyrekanten blir ØIFs toppscorer med åtte mål, han er iskald da han setter 26-25 ti sekunder før full tid, men også Sander bommer mye mot Halden.

Nyervervelsen Aksel A. Strupstad, som kommer fra Bækkelaget, gjør en god figur både i forsvar og angrep. Strekspilleren setter sine to sjanser og får 1 poeng på børsen.

I hver kamp gis det 5 poeng til beste ØIF-spiller, 3 poeng til den nestbeste, 2 poeng til nummer tre og 1 poeng til nummer fire.
Juryen består av David Rui, Ingrid Sunde, Tore Abrahamsen og Oddvar Paulsen.