GRØTTA: – Ekspertene må jo gidde å se noen Halden-kamper først, men det gjør de jo ikke – ØIF Arendal

GRØTTA: – Ekspertene må jo gidde å se noen Halden-kamper først, men det gjør de jo ikke

Haldens Truls Erik Grøtta var en særdeles fornøyd herremann etter uavgjort mot ØIF Arendal fredag kveld.

Truls Erik Grøtta og Halden spilte en god kamp og fikk med seg 26-26 og ett poeng hjem.

– Det er alltid deilig å ta poeng her i Arendal, gliser Haldens playmaker overfor oifarendal.no etter kampslutt.

Debatt
For Grøtta gikk ikke stille i dørene sist sesong. Det ble blant annet rikelig med vennskapelig mobbing mellom ham og Svermens faste supporterbloggere. I fjor kunne han smile ordentlig på hjemmebane etter møtet med ØIF Arendal, mens det ble litt mindre å smile av etter kampene i Sparebanken Sør Amfi. Dog, fredag kveld hadde Halden sjansen til å ta med seg begge poengene med hjem fra Sparebanken Sør Amfi. Det endte med ett poeng, som ble reddet av en høydramatisk avslutning og 26-26. Grøtta var naturlig noksvært så fornøyd fredag kveld etter syv mål og poeng.
Grøtta, høyreback Joshua K. Grace (8 mål) og den nye målvakten Nicolai Neupart (37% i redningsprosent) var sentrale brikker for hvittrøyene.
– Nicolai har en voldsom energi og er kommet hit for å gjøre en skikkelig jobb. Skal man erstatte Morten Nergaard krever det ekstremt mye arbeid. Nicolai fikk en fin start på sesongen han, gliser Grøtta som brukte lang tid på å komme seg i garderoben etter kampslutt.
– Men hjemturen til Halden kommer til å litt raskere nå, smiler han.

Må gidde
Halden er spådd nedrykkskamp av flere eksperter. TV2 Sporten har spådd 11.plass på laget fra grensebyen. Det bryr ikke Grøtta seg mye om. Eller?
– Ekspertene må jo gidde å se Halden-kamper først, men det gjør de jo ikke. Jan Thomas (red.anm: Lauritzen, Halden-trener) uttalte til ØIF Arendals hjemmeside før dagens match at vi har grunnstammen intakt fra i fjor. Det gjør at vi ikke måtte starte helt på nytt. Ekspertene får følge litt bedre med. Nå venter Sandnes i neste serierunde. Etter den kampen skal vi stå med tre poeng.
– En drømmestart hvis så skjer?
– Ja, men skulle gjerne ha hatt enda et poeng med hjem til Halden i kveld. For vi skal ta flere poeng fremover vi, avslutter Haldens blideste mann fredag kveld.