BLOGG: Spent på hvordan 8 meter erstattes – ØIF Arendal

BLOGG: Spent på hvordan 8 meter erstattes

Svermens faste supporterbloggere er klare. Veldig klare! For kveldens seriepremiere. Mest spent er de på hvordan 8 meter med mannfolk erstattes. Det første svaret kommer i kveld mot Halden.

ENNÅ IKKE KJØPT BILLETTER TIL FREDAGENS SERIEPREMIERE MOT HALDEN. DET GJØR DU HER!

Vi kjenner alltid på ekstra nerver, spenning og forventninger til den første tellende kampen hver sesong. Det er ingen forskjell i dag. 
Timene kan ikke gå fort nok, draktene har lagt klare lenge og vi gleder oss til å endelig komme i gang med ny sesong. 

Vi vet guttene har hatt en tøff og hard oppkjøring. Vi har vært på et par treninger og det ser veldig lovende ut. Vi har fått lov til å være tilskuere til det vi mener er Norges beste oppkjøringsturnering. Med Magdeburg, Aalborg og Bjerringbro-Silkeborg på besøk fikk vi en helg fylt med håndballkamper vi tidligere bare kunne drømme om å se i Sør Amfi. 

I kveld klokken 18:30 er oppkjøringen offisielt ferdig og alvoret begynner for fullt. Halden står på motsatt banehalvdel og vi er spente på hvordan årets utgave av Halden er. Vi vet at spillere som rutinerte målvakten Morten Nergaard har lagt opp. Vi vet ikke hvordan type spiller den nye målvakten (red.anm. Nicolai Neupart, målvakt hentet fra dansk 1.divisjon) er. Uansett er et hav av rutine og erfaring borte med Morten. Truls Erik Grøtta blir viktig for Halden. Han var hovedårsaken til det forsmedelige borte-tapet forrige sesong. Vi tenker at våre spillere skal sørge for at han river seg i håret i frustrasjon og ikke blir avgjørende i kveld.

Tidligere denne uken hadde Svermen et møte. Der fikk vi supportere pratet sammen om sesongen, turer til bortekamper og møtet ble avsluttet med å få besøk av våre to fantastiske trenere, Heine og Luka. For en duo! De ber om tålmodighet! Mye er endret i treningsmønsteret og for å sitere Heine: «ØIF Arendal har mistet 8 meter på banen» (Lars Jacobsen, Kristian Rammel, Richard Lindstrøm og Sondre Paulsen). Men inngangen til alle kamper vil være med ønske om seier, selv om det viktigste for våre trenere vil være progresjon og prestasjon.

Vi gleder oss til show, forventningene er store, det blir fart, det blir temperatur, og vi håper at vi på tribunen sitter igjen med en «WOW-følelse etter kamp og kan feire to poeng! GOD KAMP!